fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Britain’s Beer Revolution

1,7K προβολές
Οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και δημοσιογράφοι μπύρας, Rotzer Protz και Andrian Tierney Jones γράφουν και μας εξηγούν πώς ο κλάδος της ζυθοποιίας έχει αλλάξει μέσα στον 21ο αιώνα καθώς και πόσο έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί. Ένα πέρασμα από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα ζυθοποιεία του, τις μπύρες του και την ιστορία τους μαζί με τους δυο ειδικούς της χώρας. Μια ευκαιρία να μάθουμε και τις cask ale πέρα από τις γνωστές σε keg.

Σχετικά με το βιβλίο

Συγγραφέας:

Roger Protz & Adrian Tierney-Jones

Γλώσσα:

Αγγλικά

Σελίδες:

288

Εξώφυλλο:

Μαλακό

Εκδότης:

Campaign for Real Ale LTD

ISBN:

978-1852493219

Έτος Έκδοσης:

2014

Κόστος:

≈€18.00 | £15.00 (Amazon)

Οι πολυβραβευμένοι συγγραφείς και δημοσιογράφοι ζύθου Roger Protz και Adrian Tierney-Jones, μας περιγράφουν στο τελευταίο τους βιβλίο με τίτλο “Britain’s Beer Revolution” τις αλλαγές του κλάδου της ζυθοποιίας κατά τον 21ο αιώνα. Πόσο έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί. Τεχνικές παλιές και νέες. Ξεχασμένες πρώτες ύλες έρχονται ξανά στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα ακόμη πιο γευστικές μπύρες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Το βιβλίο αναφέρεται σε όλους τους ζύθους του Ηνωμένου Βασιλείου, που παράγονται από παραδοσιακές ζυθοποιίες μέχρι πιο νέες μικροζυθοποιίες. Ένα ταξίδι στον κόσμο της Βρετανικής ζυθοποιίας με αναφορά όχι μόνο σε ζυθοποιία και μπύρες, αλλά και σε παραγωγούς πρώτων υλών όπως λυκίσκων και δημητριακών. Οι συγγραφείς δίνουν στο βιβλίο τους ιδιαίτερη σημασία και στους ανθρώπους που ασχολούνται με την παραγωγή και όχι μόνο με το τελικό προϊόν. Είναι χωρισμένο σε δέκα γεωγραφικές ενότητες, γεγονός που εξυπηρετεί όσους έχουν σκοπό να ταξιδέψουν. Περιλαμβάνει περίπου 50 ζυθοποιίες και κριτικές σε μπύρες τους. Ανάμεσα στις ζυθοποιίες υπάρχουν και αναφορές σε pubs.

 

Book inside

© Dimosthenis Papadopoulos, BeerBartender

 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη δουλειά η οποία συνοδεύεται από ωραίες και καθαρές φωτογραφίες. Το εξώφυλλο είναι πιο χοντρό από το σώμα όσο αφορά το χαρτί, δεν θεωρείται όμως σκληρού τύπου. Έξυπνα γραφιστικά για τις παραπομπές. Δεν είναι ένα βαρύ βιβλίο για ανάγνωση.

 

Ένα βιβλίο που αναφέρεται σε ζύθους που δύσκολα θα βρούμε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο θα μας κινητοποιήσει να τους αναζητήσουμε διαδικτυακά ή στο επόμενο ταξίδι μας στη Βρετανία. Εύκολα γραμμένο, κατανοητό ακόμα σε όσους τα αγγλικά τους είναι σε βασικό επίπεδο και δεν γνωρίζουν ορολογία ζυθοποιίας. Βρείτε το εδώ.

Αγορά από διαδικτυακό κατάστημα

Έχουμε πολλούς τίτλους να προτείνουμε

Βρείτε περισσότερα βιβλία

Στο Beer & Bar Magazine μας αρέσει να διαβάζουμε για να ενημερωνόμαστε. Αν ένα βιβλίο μας αρέσει θα το παρουσιάσουμε, δίνοντας τις βασικές, αλλά απαραίτητες πληροφορίες. Αν πιστεύετε ότι το βιβλίο σας θα μας ενδιαφέρει και θα θέλουμε να το εντάξουμε στις προτάσεις μας, τότε στείλτε μας ένα αντίγραφο και επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.