fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Coco Blaster

από Νίκος Δεληβοριάς
1,5K προβολές

Μια παραλαγή της κλασικής και αγαπημένης όλων Pina Colada. Καλοκαιρινή και γευστική όπως τη γνωρίζουμε αλλά με νέα και μοντέρνα παρουσίαση.

Coco Blaster

Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 4.0/5
( 2 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 75ml Rittenhouse 100 Rye
  • 25ml House Vermouth (equal parts of Dolin Rouge Vermouth and Punt e Mes)
  • 2 dashes Angostura Aromatic Bitters
  • 1 κερασάκι μαρασκίνο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Mixing Glass, Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Coupe
Γαρνιτούρα: κερασακι μαρασκίνο

Παγώνουμε το ποτήρι και τοποθετούμε όλα τα υλικά στο mixing glass με πάγο. Αναδεύουμε μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή αραίωση και σουρώνουμε στο παγωμένο ποτήρι. Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι μαρασκίνο.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.