Διαθέσιμο το νέο τεύχος του Beer & Bar Magazine. Στο τεύχος 15 γίνεται αναφορά στο Genever, το Spritz και την τάση για προϊόντα ζύθου με ελάχιστο ή καθόλου αλκοόλ. Το Beer & Bar Magazine 15, είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς κατά τη διάρκεια του απαγορευτικού λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης.
«Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι το πρώτο στη μετά COVID-19 περίοδο. Αυτό θέλω να πιστεύω με όλη μου την καρδιά. Στο Beer & Bar Magazine πιστέψαμε στην επανεκκίνηση πέρσι και με εξώφυλλο “reset”, κυκλοφορήσαμε το τεύχος 12. Αυτή τη φορά, κρατάμε μικρό καλάθι. Η επιστροφή στην κανονικότητα εξαρτάται από πολλά.» αναφέρει ο Νικολά Ραδίσης, εκδότης του περιοδικού στο “Welcome Drink”. Στο Beer & Bar Magazine 15, φτιάχνουμε μόνοι μας spritz και διαβάζουμε για τα genever σε άρθρα των Maurizio Maestrelli και Χρήστου Αξαρλή. Ο Tim Hampson αναφέρεται στις τάσεις για χαμηλό αλκοόλ στους ζύθους και ο Κωνσταντίνος Αγουρίδας εξηγεί τους τύπους που καθορίζονται οι ζύθοι σύμφωνα με την μαγιά. Δοκιμάσαμε το Votanikon και η Μεταξία Μακρυμίχαλου μεταφέρει τα σχόλια μας, ο Δημήτρης Φιλίππου κάνει τη σύγκριση μεταξύ δυο αποσταγμάτων, του αψέντι και του τζιν. Η Τίνα Σάρδης μας περιγράφει μια βιομηχανία αποσταγμάτων με πράσινες εφαρμογές και ο Αργύρης Βενιαμιν αναζητά τη χαμένη επικοινωνία που θα μας φέρει ξανά κοντά, για να δοκιμάσουμε –γιατί όχι– νέες πρακτικές και δημιουργικές τεχνικές στα μπαρ, όπως αυτές που πρεσβεύει ο Νίκος Δεληβοριάς και τις μοιράζεται μαζί μας. Αναλυτικότερα:
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 15 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
- Η άνθηση της κατηγορίας των No & Low alcohol ζύθων, του Tim Hampson
- Η μαγιά είναι η ψυχή της ζυθοποιίας, του Κωνσταντίνου Αγουρίδα
- Η άνοδος της αυτοκρατορίας των spritz, από τον Maurizio Maestrelli
- Η ιστορία των Genever, του Χρήστου Αξαρλή
- Μοριακή γαστρονομία και δημιουργικές τεχνικές στο bartending, του Νίκου Δελιβοριά
- Οι σκέψεις ενός «Βαζωποτά», του Αργύρη Βενιαμίν
- Green Road – Εφαρμογές βιωσιμότητας στη βιομηχανία των αποσταγάτων, της Τίνας Σάρδης
- Beer Stories – Anchor Brewing Company, του Νικολά Ραδίση
- Home 2 Brew με τον Χρήστο Χατζάκη από τη Λέσβο
- Versus – Ομοιότητες και διαφορές του τζιν με το αψέντι, του Δημήτρη Φιλίππου
- Profile – Ο Γιάννης Κουτσουράδης απαντά «δίχως ανάσα», της Δανάης Μαργαριτίδη
- Brewer’s 6 Pack – Ο Στέλιος Βαρδαξής μας παρουσίαζει τις έξι αγαπημένες του μπύρες
- Event – Greek Beer Awards «η επόμενη μέρα», της Δανάης Μαργαριτίδη
- Easter Egg – Δοκιμάζουμε τo Votanikon Gin, από τη Μεταξία Μακρυμίχαλου
Δείτε τα διαθέσιμα άρθρα στο διαδικτυο*.
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 15 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
*Ορισμένα άρθρα είναι διαθέσιμα μόνο στην έντυπη έκδοση του Beer & Bar Magazine 15, ενώ για την ανάγνωση άλλων είναι απαραίτητη η σύνδεση στο λογαριασμό σας.