fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

El Sur

από Στέλιος Παπαδόπουλος
2,4K προβολές

Το El Sur θα μπορούσε άνετα να συνοδεύσει ένα πιάτο με ψάρι, ενώ ο ελαφρύς του χαρακτήρας και η αίσθηση του ανθρακικού το κάνουν ένα απογευματινό ποτό. Είναι ένα cocktail που αφήνει μία μεταλλικότητα, ελαφριά οξύτητα και αίσθηση ανθρακικού από το κρασί. Η μαστίχα που περιέχει μαλακώνει τον έντονο και καπνικό χαρακτήρα του mezcal, ενώ το δενδρολίβανο αναδεικνύει ένα βοτανικό χαρακτήρα του El Sur. Το στοιχείο του φρούτου έρχεται από τον ανανά. Όταν θα σταματήσουμε να συνδέουμε συνειρμικά την τεκίλα και το mezcal με το mango και το τσίλι θα καταλάβουμε και την πολυπλοκότητα των συγκεκριμένων αποσταγμάτων. Το El Sur προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό.

Τη συνταγή μας εκμυστηρεύτηκε ο Στέλιος Παπαδόπουλος και μπορείτε να τη ζητήσετε στο bar του Barro Negro στο κέντρο της Αθήνας.

El Sur

Μερίδες: 1 Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 25ml Mezcal Bruxo X
  • 20ml Masticha thyme distillate
  • 30ml Pineapple cordial
  • 30ml Prosecco
  • 2 dashes Pepper tincture
  • Κλωνάρι από θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Διαδικασία: ???

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Mixing Glass ή Shaker, Strainer
Μέθοδος: Roll
Ποτήρι: Nick & Nora
Γαρνιτούρα: Κλωνάρι από θυμάρι

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.