fbpx

Επάγγελμα σερβιτόρος: ‘To serve or not to serve?’

από Beer and Bar Magazine
267 προβολές © VectorMine
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε ένα καλύτερο επίπεδο στο service των εστιατορίων και συναφών επιχειρήσεων όταν κανείς μα κανείς δεν δίνει την απαραίτητη σημασία στις γνώσεις; Οι bartenders, sommeliers και chefs έχουν σχολές, σεμινάρια και διαγωνισμούς. Τι γίνεται όμως με την νευραλγική θέση του σερβιτόρου σε μια επιχείρηση; Υπάρχει επαγγελματισμός ή είναι απλά μια ευκαιριακή εργασία; Καθημερινά συναντώ στο εργασιακό περιβάλλον μου συναντώ νέους ανθρώπους με όνειρο να σπουδάσουν και να ακολουθησουν το επάγγελμα που πραγματικά αγαπούν. Οι δυσμενείς συγκυρίες τους οδηγεί να «δραπετεύουν» σε άλλες χώρες, ακολουθώντας το επάγγελμα το όποιο σπούδασαν ή να παραμένουν στην πατρίδα μας και…
Για να διαβάσετε το άρθρο,θα πρέπει να αγοράσετε: Συνδρομή. To access this post, you must purchase Συνδρομή.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.