Σε ένα ακόμα Athens Bar Show θα συμμετέχει η The Sky Spirits Company, φέρνοντας σε επαφή την κοινότητα των bartenders και τους επισκέπτες με μοναδικά προϊόντα, σεμινάρια και παρουσιάσεις.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η The Sky Spirits Company ξεκίνησε το 2012 με ένα μοναδικό στόχο, να φέρει στην Ελλάδα τα πιο ιδιαίτερα και γευστικά αποστάγματα από όλο τον κόσμο και αυτό συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα. Στο Athens Bar Show συμμετέχει με τα περίπτερα (107-108) που παρουσιάζουν το βιώσιμο και φυσικό Flor de Caña rum από την Νικαράγουα με 130 χρόνια ιστορία, το φιλιππινέζικο Don Papa Rum, το οποίο ξεκινάει στους πρόποδες του ενεργού́ ηφαίστειου Mt. Kanlaon, όπου τα ζαχαροκάλαμα αλέθονται για να δημιουργήσουν μια γλυκιά́, πλούσια μελάσα, τα άκρως επιτυχημένα και παγκοσμίως αναγνωρίσιμα γαλλικά Monin, με περισσότερες από 150 γεύσεις που περιέχουν τουλάχιστον 10% φρέσκο χυμό φρούτου καθώς και τα Paragon είναι μία νέα γενιά cordials, με σπάνιες και τολμηρές νέες γεύσεις. Μία ολοκληρωμένη σειρά από επιλεγμένα πιπέρια με διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης. Τα Japanese Bitters θα είναι επίσης διαθέσιμα στα stands της The Sky Spirits Company.
Τελευταίο νέο αποτελεί η παρουσίαση του βερμούτ της εταιρείας! Το Vamma είναι αποτέλεσμα πολυετών πειραματισμών για ένα διαφορετικό και μοναδικό βερμούτ το οποίο η εταιρεία σας καλεί να δοκιμάσετε!
Σεμινάρια στους χώρους του Athens Bar Show
- Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, 16:55-17:25, Stage B
Fats, The Rum Transformer, Δημήτρης Κονταράτος και Πάνος Καναβέτας
- Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, 18:35-19:05, Stage B
The Art of Japanese Cocktail Culture, Yuki Yamazaki
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μοναδικές νύχτες στα μπαρ της Αθήνας
Στο πλαίσιο του Athens Bar Week υποδεχόμαστε εκλεκτούς καλεσμένους στην Αθήνα, οι οποίοι θα ετοιμάζουν ποτά με σκοπό να διασκεδάσουμε και να σκεφτούμε δημιουργικά.
- Τρίτη, 8 Νοεμβρίου στις 9μμ στο 360 Cocktail Bar “Sustainable guest bartender” με τη συμμετοχή των: Pasquale Viscito από το Salotto Stadlin της Ρώμης, Geanfranco Chavez από το Dive Cocktail House του Μιλάνου, Δημήτρη Καϊταλίδη από το Nectar Distillery της Θεσσαλονίκης και Σάκη Κουζιώκα από το Grooove Bar του Βόλου.
- Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στο Ippitou bar “Japanese Style Barteding & Flavours” με τον Yuki Yamazaki να φιλοξενείται από τον Διονύση Πολάτο.
Ραντεβού στο Athens Bar Show 2022 και στα bars της Αθήνας!
#skyspiritscompany #athensbarshow #athensbarweek