fbpx

Η ισορροπία του καφέ στο φλιτζάνι

από George Spithakis
45,038 προβολές
Αν βρεθείς σε κάποιο coffee bar και καθίσεις τυχαία δίπλα σε μια παρέα coffee maniacs είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις συζητήσεις του τύπους «αυτό είναι under ή over» και για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω για στοίχημα –δεν γνωρίζω καν πως είναι ένα δελτίο– αλλά για εκχυλίσεις. Πολλές φορές ερμηνεύουμε φλιτζάνια με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, αλλά προτού τα χαρακτηρίσουμε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη σημασία αυτών των λέξεων. Δε θέλω να σας κουράσω και να μακρηγορήσω, γι’ αυτό και θα σταθώ στις ερμηνείες των ειδικών. Με βάση τα πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Πιστοποίησης Καφέ (S.C.A.), μια εκχύλιση καφέ επηρεάζεται…
Για να διαβάσετε το άρθρο,θα πρέπει να αγοράσετε: Συνδρομή. To access this post, you must purchase Συνδρομή.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.