fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Κυκλοφορεί το Beer & Bar Magazine 14

από Beer and Bar Magazine
894 προβολές

Από την 28η Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Beer & Bar Magazine. Στο τεύχος 14 γίνεται αναφορά στο σκωτσέζικο ουίσκι, το Manhattan cocktail και την πράσινη ζυθοποιία. Το Beer & Bar Magazine 14, δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του απαγορευτικού λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης και περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών λόγω του κορωνοϊού.

Έτσι, για πρώτη φορά το περιοδικό δεν προτείνει επιχειρήσεις όπως συνηθίζει στη στήλη Places to Be(er), αντ’ αυτών αναφέρεται σε επιχειρήσεις που κάνουν διανομή κατ’ οίκον. Ένα ακόμα σημείο όπου η πανδημία και οι περιορισμοί αυτής επηρέασαν την παρούσα έκδοση είναι οι φωτογραφίες. Η αδυναμία φωτογράφισης πολλών συνταγών και προϊόντων στο φυσικό τους χώρο στα μπαρ, ανάγκασε την συντακτική ομάδα να αναζητήσει στο αρχείο και τις βάσεις δεδομένων.

«Αφιερώνουμε ένα μεγάλο μέρος του τεύχους στο σκωτσέζικο ουίσκι το οποίο, όπως και όλα τα ουίσκι, έχει αυξημένη ζήτηση το χειμώνα, αν και προσωπικά θεωρώ ότι ελάχιστα ποτά πρέπει να έχουν αυστηρή εποχικότητα» αναφέρει ο Νικολά Ραδίσης, εκδότης του περιοδικού στο “Welcome Drink”. Ο Χρήστος Αξαρλής περιγράφει τα πάντα αναλυτικά για το σκωτσέζικο ουίσκι, ο Tim Hampson ταξιδεύει τους αναγνώστες σε Σκωτία και Ουαλία και σχολιάζει τον τρόπο απόλαυσης του αποστάγματος. «Γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας θα το περνάμε σπίτι –ακόμα και δουλεύοντας– προτείνουμε ροφήματα που μπορούν να κρατήσουν συντροφιά όλο το χειμώνα» συνεχίζει ο Νικολά στην ίδια στήλη. «Ποια η διαφορά ανάμεσα σε stout και porter;» και σε αυτό το τεύχος ο ιστορικός ζύθου Martyn Cornell δίνει την απάντηση. Αναλυτικότερα:

Βρείτε το Beer & Bar Magazine 14 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Uisce -Beatha, το νερό της ζωής από τη Σκωτία του Χρήστου Αξαρλή
  • Οι ιδιαίτεροι τρόποι απόλαυσης του ουίσκι  του Tim Hampson
  • Manhattan, το αγαπημένο cocktail των whiskey lovers του Χρήστου Αξαρλή
  • Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ stout & porter του Martyn Cornell
  • Ο πράσινος δρόμος της μπύρας του Tim Hampson
  • Στάσου… κάστανα της Ζωής Παπαφωτίου
  • Ισορροπία του καφέ στο φλιτζάνι μας του Γιώργου Σπιθάκη
  • Ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά και μια ζεστή κούπα του Παναγιώτη Τσακίρη
  • Beer Stories – Asahi Breweries του Νικολά Ραδίση
  • Home 2 Brew με την brewster της Αθηναίας κουκουβάγιας Ελίνας Σαουσοπούλου
  • Versus – Το τζιν συγκρίνεται με το κονιάκ του Σπύρου Πατσιαλού
  • Profile – Η Χρύσα Τσάμπου απαντά «δίχως ανάσα» της Δανάης Μαργαριτίδη
  • Brewer’s 6 Pack – Ο Άγγελος Κανιατσάκης μας γράφει για τις έξι αγαπημένες του μπύρες
  • Places to Be(er) – Sorry we’re closed της Δανάης Μαργαριτίδη
  • Easter Egg – Δοκιμάζουμε τo Pacto Navio

Δείτε τα διαθέσιμα άρθρα στο διαδικτυο*.
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 14 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

*Ορισμένα άρθρα είναι διαθέσιμα μόνο στην έντυπη έκδοση του Beer & Bar Magazine 14, ενώ για την ανάγνωση άλλων είναι απαραίτητη η σύνδεση στο λογαριασμό σας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.