fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

#LiveNaked

Μια εμπειρία που σπάει τα καθιερωμένα

από Beer and Bar Magazine
3,7K προβολές

Πως είναι να πίνεις cocktail από κάποιο από τα “The World’s 50 Best Bars”; Πως μπορεί να εξελιχθεί ένα από τα πιο κλασικά cocktails διατηρώντας παράλληλα και τον μοναδικό χαρακτήρα του; Αυτές ήταν μερικές από τις μοναδικές εμπειρίες που «σέρβιρε» την Αθήνα, το Naked Malt το διήμερο 7 & 8 Νοεμβρίου.

Το Naked Malt ένα μοντέρνο premium blended malt ουίσκι, το οποίο συνθέτουν μερικά από τα καλύτερα single malts του κόσμου του οίκου Edrington και ωριμάζουν σε “naked” βαρέλια από oloroso sherry. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής και ωρίμανσης επιτυγχάνουν να απελευθερώσουν πλούσια, φρουτώδης, ισορροπημένη και γεμάτη δυνατότητες γεύση. Η μύτη μας πλημυρίζει από γλυκά μπαχαρικά, τόφου και μήλα, στο στόμα γευόμαστε σταφίδες, φρούτα από κομπόστα και βανίλια, ενώ στο τέλος έχουμε μια πλούσια επίγευση από μπαχαρικά αρωματισμένα από το sherry. Ένας καμβάς που «γεννά» πολλές ιδέες σε κάθε bartender.

Το Naked Malt παρουσιάζει ένα 100% οικολογικό προφίλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται εξ’ ολοκλήρου στην νέα του «γυμνή» εμφάνιση -δίχως κάποια ετικέτα, πέρα από τον λαιμό- και εκφράζεται χωρίς δεσμεύσεις και έξω από καθετί συμβατικό.

Κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show προκάλεσε μερικά από τα καλύτερα bars του κόσμου να εμπνευστούν από το χαρακτήρα και τη μοναδική του γεύση για να δημιουργήσουν ξεχωριστές sour προτάσεις, και όχι μόνο. H bartending κοινότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του για το activation, το οποίο επισφράγιζε την εξαιρετική σχέση του Naked Malt με τα μπαρ, με τίτλο: “The evolution of the Whisky Sour – a cocktail story interpreted by The World’s 50 Best Bars in Greece”. Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τη LiveNaked φιλοσοφία, η οποία προστάζει μεταξύ άλλων την ελευθερία σκέψης, επιβάλει να είναι κάποιος ο εαυτός του, να δραπετεύει από τα «δεσμά» της καθημερινότητας και να έχει την αυτοπεποίθηση να κάνει τις επιλογές του, παρουσιάζοντας μοναδικές συνταγές, παραλλαγές του κλασικού whisky sour, διευρύνοντας πρώτα τους δικούς τους ορίζοντες και ύστερα όλων των υπολοίπων.

Ως Official Whisky Partner του θεσμού των “The World’s 50 Best Bars”, το Naked Malt σέρβιρε περισσότερα από 1.000 cocktails κατά τη διάρκεια του φετινού Athens Bar show κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες των The Clumsies (no.47), Baba Au Rum (no.25), Line Athens (no.12) και Abstract, οι οποίες μετέφεραν τους επισκέπτες σε τέσσερις διαφορετικές εποχές: Classic Era, Tiki Era, Modern Era και Future Era. Το Naked Malt, κυκλοφορούσε «γυμνό» και σε μπαρ της Αθήνας διοργανώνοντας pop-ups στο πλαίσιο του Athens Bar Week, σε Line Athens με τον Matt Whiley από RE του Σύδνεϋ και τον Luke Whearty από το Byrdi της Μελβούρνης, Lit Athens με τον Michele Filip από το Freni E Frizioni της Ρώμης και FeelinGood Athens με τους Dominik Moller και Aylin Stadlwieser από το Truth & Dare της Βιέννης.

Με τις δράσεις του το Naked Malt έσπασε τα καθιερωμένα μεταφέροντας σε όσους επισκέφτηκαν τόσο το περίπτερο του, αλλά και κάποιο από τα guest που πραγματοποίησε γευστικές εμπειρίες πολλών αστέρων και τον αέρα των “The World’s 50 Best Bars”.

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine, Τεύχος 20 (αγοράστε το τεύχος)

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.