Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που είχαν οι δυο guest βραδιές με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο στο 69 Colebrook Row Bar- The Bar with no name του Λονδίνου για τη στήριξη των πληγέντων του πολέμου στην Ουκρανία, συμπληρώνουν οι δύο βραδιές που έρχονται στο Nectar Distillery Bar του ξενοδοχείου Zeus is Loose της Θεσσαλονίκης.
Τα βράδια της 4ης και της 5ης Απριλίου οι καλεσμένοι του Nectar Distillery θα δημιουργήσουν cocktails για να ενισχύσουν τον σύλλογο «ΛΑΜΨΗ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος», που ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας των οποίων τα παιδιά προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύτηκαν στα παίδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης.
Για το σκοπό αυτό το Nectar Distillery και ο Δημήτρης Καϊταλίδης υποδέχονται πίσω από το μπαρ τους τη Δευτέρα 4 Απριλίου, τους Πασχάλη Περιστεράκη και Πασχάλη Παρουσίδη από το βορειότερο μπαρ της χώρας μας, το Parrot’s Beak. Με έδρα το Διδυμότειχο είναι μια τρανή απόδειξη πως οι επιχειρήσεις της περιφέρειας διαθέτουν μεράκι, όραμα και ευαισθησίες.
Την Τρίτη 5 Απριλίου «απόβαση» στο Nectar Distillery κάνει το 69 Colebrook Row Bar, ένα μπαρ που εδραιώθηκε με το όνομα και τον αριθμό του δρόμου στο οποίο βρίσκεται. Εδώ και μια δεκαετία εντυπωσιάζει με τα ποτά του τακτικούς και νέους πελάτες. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου της “Class Award” για το καλύτερο νέο μπαρ το 2010 και της “The Observer Best Place to Drink”. Από το 69 Colebrook Row Bar καταφθάνουν η Κική Δαχτυλούδη, η οποία από το 2020 μένει στο Λονδίνο. Μπορεί τα μαθηματικά να έχασαν ένα ταλέντο αλλά το κέρδισε το 69 Colebrook Row Bar στο οποίο εργάζεται τον τελευταίο χρόνο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μαζί της θα βρίσκεται και ο Uros Dezutelj, bar manager του 69 Colebrook Row Bar, με καταγωγή από τη Σλοβενία. Tο 2015 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου μετά από αρκετά bars βρήκε αυτό που έψαχνε στο 69 Colebrook Row Bar.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τις δύο βραδιές στηρίζουν με τα προϊόντα τους οι εταιρείες Mantis Group (Kentri, Majuni και Stichion) και η Concepts S.A (Votanikon, Skinos Mastiha και Ottos Vermouth).
Το Beer & Bar Magazine υποστηρίζει την εκδήλωση ως Χορηγός Επικοινωνίας.