περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Ο απόλυτος οδηγός για το Bar Convent Singapore 2025

Εκθέτες, συνομιλίες και άλλα!

από Newsroom
16 προβολές

Το Bar Convent Singapore επιστρέφει και είναι έτοιμο να ταρακουνήσει τα νερά! Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Marina Bay Sands στις 3-4 Μαρτίου 2025, στο απόλυτο μέρος για να συγκεντρωθούν οι επαγγελματίες του κλάδου.

Ο ενθουσιασμός έχει ήδη δημιουργηθεί, με κορυφαίους εκθέτες όπως οι Campari και Brown-Forman να πρωτοστατούν, φέρνοντας τις θρυλικές μάρκες και τις μοναδικές εμπειρίες τους στο προσκήνιο.

Icons of the Industry: Μην χάσετε περισσότερες από 100+ μάρκες θα βρίσκονται εκεί ως εκθέτες

Ζήστε έναν κόσμο υψηλής ποιότητας αλκοολούχων ποτών στο Bar Convent Singapore, όπου κορυφαίες παγκόσμιες μάρκες παρουσιάζουν τις καλύτερες προτάσεις τους. Το Campari Singapore ζωντανεύει το θρυλικό Camparino στη Galleria, προσκαλώντας τους επισκέπτες να εξερευνήσουν την πλούσια κληρονομιά του στο Stand C-01. Η Brown-Forman θα λανσάρει την παγκόσμια κοινότητα και την εκπαιδευτική της πλατφόρμα, “Bar Fabric” μαζί με το πάντα αγαπημένο Woodford Reserve στο Stand E-21. Το Zacapa που ανήκει στην Diageo θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο BCB Singapore, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του εορτασμού του επιστρέφοντος διαγωνισμού World Class

Αφεθείτε στα καλύτερα ιταλικά αποστάγματα στο The Spirit of Italy (Stand E-13), με έξι διάσημα αποστακτήρια ή εξερευνήστε τις τολμηρές γεύσεις Tequila Ocho & Elijah Craig American Whisky στο Stand D-25. Για μια γεύση από την αμερικανική δεξιοτεχνία, επισκεφθείτε το The Distilled Spirits Council of the United States (DISCUS) στο περίπτερο B-05, όπου κορυφαίοι παραγωγοί των ΗΠΑ όπως ο James E. Pepper και η High West Distillery παρουσιάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μαζί με αυτές τις κορυφαίες επωνυμίες, το Bar Convent Singapore θα προσφέρει ένα γεμάτο δράση πρόγραμμα με insights, masterclasses και παρουσιάσεις που θα σας κρατήσουν δραστήριους για όλες τις δύο ημέρες. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρακάτω — δεν θα θέλετε να το χάσετε!

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε στο Bar Convent Singapore 2025

Ζήστε δύο ημέρες σεμιναρίων από ειδικούς σε τέσσερα σημεία. Tasting Corner, Craft Workshop, Centre Stage και Club Cantina. Από τις πρακτικές γευσιγνωσίες έως τις γνώσεις του κλάδου, ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες και τεχνικές που διαμορφώνουν τον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών και των κοκτέιλ.

Δευτέρα – 3 Μαρτίου

  • Baijiu: How Does It Fit Behind Your Bar?
    12:00 – 12:45, Tasting Corner
    Ομιλητές: Bastien Ciocca, Co-Founder, Hope & Sesame / Bar SanYou, Nicholas Lappen, Head of Bar Operations, The Temple House 
  • Cocktail of You: Building a Standout Personal Brand in the Bar Industry
    12:00 – 12:45, Craft Workshop
    Ομιλητές: Tariq Widarso, Founder & Content Creator, Sip Sensei / Content Creator, Campari Academy Asia 
  •  Everything You Want to Know About the Science of Flavor—but Were Afraid to Ask
    12:00 – 12:45, Centre Stage
    Ομιλητής: Arielle Johnson, Flavor Scientist and Author of Flavorama
  • Rediscovering Tequila and Mezcal – What Is Behind the Trend?
    13:00 – 14:00, Club Cantina
    Ομιλητές: Gernot Allnoch, Partner, Mezcal San Cosme & Co-Founder, Club Cantina Manuel Weisskopf, Partner, Dr. Sours Bitters & Co-Founder, Club Cantina
  • Highs and Lows: Diving into Different Approaches to Technique Behind the Bar
    13:15 – 14:00, Craft Workshop
    Ομιλητές: Sudarat (Taln) Rojanavanich, Co-Founder, Bar Us & Messenger Service Bar, Damien Guichard, Brand Ambassador, BCB Berlin 
  •  Tequila Ocho Unveils Its New Bottle!
    13:15-14:00, Tasting Corner
    Ομιλητής: Jesse Estes, Global Brand Ambassador, Tequila Ocho 
  • The Burnt Chef Project: Breaking Stigma. Healing Industry.
    13:15 – 14:00, Centre Stage
    Ομιλητές: Alex “Happy” Gilmour, Director of Beverage, Conrad Singapore Orchard & Ambassador, The Burnt Chef Project 
  • A Quixotic Journey of Creating and Managing Bars
    14:30 – 15:15, Centre Stage
    Ομιλητής: Carina Soto Velasquez, Co-Founder, Quixotic Projects
  • Introduction of Awamori, Japan’s First Spirit
    14:30 – 15:15, Tasting Corner
    Ομιλητής: Sean Ou, Head of Education, The Beverage Clique Academy
  • Live Now: Hospitality in the Present
    14:30 – 15:15, Craft Workshop
    Ομιλητές: Holly Graham, Asia Envoy, Woodford Reserve
  • Agave & Gastronomy – The Art of Pairing Tequila Beyond the Glass
    14:30-15:30, Club Cantina
    Ομιλητές: Simon Kistenfeger, Global Brand Ambassador & Food Pairing Expert, ALTOS Tequila
  • Elijah Craig, Meet the Family…
    15:45 – 16:30, Tasting Corner
    Ομιλητές: Benji Purslow, European Brand Educator, Heaven Hill Distillery Jack Choate, Heaven Hill Distillery, Western U.S. Whiskey Educator & Brand Ambassador
  • Life Beyond the Bar (in partnership with WSET)
    15:45 – 16:30, Craft Workshop
    Ομιλητές: Sky Huo, WSET Level 3 Award in Spirits Educator, Founder of Spirits Cave, Nikka Whisky HK Brand Ambassador, David Cordoba, Founder, Mr Daiquiri Pte Ltd
  • You VS the Global Bar Industry
    15:45 – 16:30, Centre Stage
    Ομιλητής: Danil Nevsky, Founder & CEO, Indie Bartender
  • How to Introduce Agave Distillates
    16:00 – 17:00, Club Cantina
    Ομιλητές: Carina Soto Velasquez, Co-Founder, Quixotic Projects
  • Balancing Rewards and Stress: Are Cocktail Competitions Worth It?
    17:00 – 17:45, Centre Stage
    Ομιλητές: Bannie Kang, Co-Founder & Director, Side Door Singapore, David Cordoba, Founder, Mr Daiquiri Pte Ltd, Peter Chua, Owner, Night Hawk, Aashi Bhatnagar, Bar Manager, Cobbler & Crew
  • Exploring Terroir in Agave Spirits
    17:30 – 18:30, Club Cantina
    Ομιλητής: Jesse Estes, Global Brand Ambassador, Tequila Ocho 
  •  The IBA Academy Course
    17:00-17:45, Craft Workshop
    Ομιλητής: David Chan, Secretary-General, Association of Bartenders & Sommeliers Singapore (ABSS)

Guest Shifts

  • Homegrown Heroes Guest Shift – A Taste of Thailand ft. Dry Wave Cocktail Studio (BKK) & Origin Bar (SG)
    15:00 – 16:30, Homegrown Heroes Bar (Onsite)
  • Homegrown Heroes Guest Shift – A Taste of India ft. Devender Sehgal & Elephant Room (SG)
    16:30 – 18:00, Homegrown Heroes Bar (Onsite)
  • Campari Guest Shift at Cargo 39 ft. Bar Leone, Hong Kong
    19:00 – 23:00, Offsite (Around Singapore)
    OFFICIAL BCB EVENT (brought to you by Campari)
  • Código 1530 Guest Shift / Tropical Mezcalería: The After Party at Lobby Bar ft. Barro Negro, Athens & Tropic City, Bangkok
    19:00 – 22:00 / 22:00 – late, Address: Lobby Bar at The Singapore EDITION, 38 Cuscaden Road, Level 1, Singapore
    OFFICIAL BCB EVENT (brought to you by Código 1530)

Τρίτη– 4 Μαρτίου

  • Navigating Legacy and Innovation – The Role of Mentorship
    12:00 – 12:45, Centre Stage
    Ομιλητές: Angeline Tan, Co-Founder, Three X Co, Kuala Lumpur Cocktail Week, Jay Khan, Founder, COA, Michael Callahan, Chief Operating Officer, The Compound Collective, Demitria Dana Paramita, Founder, Hats Bar & Hats Sorbet Jakarta
  • Photography for Small F&B Businesses
    12:00 – 12:45 / 13:15 – 14:00, Craft Workshop
    Ομιλητές: Son Pham, Co-Founder, Iced Black Studio, Allyson Chin Kit Leng, Co-Founder, Iced Black Studio
  • U.S. Whiskey’s Newest Category, The American Single Malt Experience
    12:00 – 12:45, Tasting Corner
    Ομιλητές: Gareth Moore, CEO, Virginia Distilling Company, Jon Eagan, Managing Partner, Arizona Distilling Company
  • 68 Is Just a Number
    13:00 – 14:00, Club Cantina
    Ομιλητής: Stelios Papadopoulos, Co-Owner, Barro Negro
  • From Amenities to Social Hotspots – Transforming your Hotel Image from Local to Global through a World Class Beverage Program
    13:15 – 14:00, Centre Stage
    Ομιλητές: Philip Bischoff, Beverage Manager, Four Seasons Hotel Bangkok & Beverage Ambassador APAC, Anna Sebastian, Founder, Anna Sebastian Hospitality Consultancy
  • Japan’s Best Secret – Honkaku Shochu
    13:15 – 14:00, Tasting Corner
    Ομιλητής: Sean Ou, Head of Education, The Beverage Clique Academy 
  • Agave Spirits in the Modern Barworld
    14:30 – 15:30, Club Cantina
    Ομιλητές: Jesse Vida, Co-Owner, Cat Bite Club, Lauren Sosnowsky, Partner, Cat Bite Club
  • Campari Academy Asia – Breathrise: Mindful Mixology
    14:30 – 15:15, Craft Workshop
    Ομιλητής: Zoltan Konczol, Education & Campari Academy Manager for Asia Partnership Markets / Founder of Breathrise 
  • Visions of Sustainability: Community and Beyond
    14:30 – 15:15, Centre Stage
    Ομιλητές: Hyacinthe Lescoët, Co-Founder, The Cambridge Public House Paris & Co-Owner, Little Red Door Paris, Nicolas Goradesky, Bar Manager, The Cambridge Public House / Little Red Door Paris
  • What the Hell Is White Rum Anyway?
    14:30 – 15:15, Tasting Corner
    Ομιλητής: Olivia Chey, Operations Director and Educator, UNAU Pte Ltd & The Beverage Clique, Charlie McCarthy, Business Development Manager Spirits, Wine & Spirit 
  • From Dream to Reality
    15:45 – 16:30, Centre Stage
    Ομιλητές: Faye Chen, Co-Founder, General Manager and Bartender, Double Chicken Please, GN Chan, Co-Founder, Bartender and Visionary, Double Chicken Please
  • Fueling Flavour and Function – the intersection of pleasure, wellness, and craft in drinks
    15:45-16:30, Craft Workshop
    Ομιλητής: Jinou Park, Founder, Normal (hotel branding consultancy) and NOLO!, Seoul
  • Still Waters Run Deep
    15:45 – 16:30, Tasting Corner
    Ομιλητής: Sky Huo, WSET Level 3 Award in Spirits Educator, Founder of Spirits Cave, Nikka Whisky HK Brand Ambassador
  • Alternative Agave Projects – Agave Distillates from India
    16:00 – 17:00, Club Cantina
    Ομιλητές: Rakshay Dhariwal, Founder & Managing Director, Maya Pistola Agavepura & Managing Director, Pass Code Hospitality 
  • Agave & Amazon: A Masterclass in the Next Generation of Craft Spirits
    17:00 – 17:45, Tasting Corner
    Ομιλητές: José Rafael Ballesteros Meléndez, CEO, Distillers United Group (DUG), José Rafael Ballesteros Vargas, Export Director, Distillers United Group (DUG)
  • Sneak Peek Into a Country with 90,000 Bars
    17:00 – 17:45, Centre Stage
    Ομιλητής: Andrew Ho, Founder, Hope & Sesame, Ethan Liu, Co-Founder
  • THE L.O.C.A.L WAY – A Journey Through Culture & Sustainability in New Zealand
    17:00 – 17:45, Craft Workshop
    Ομιλητές: Andrea Marseglia, Co-Founder, Teresa Cocktail Bar, Agnese Vermouth & NZ Bar Con
  • Mexico as a Brand and its Agave Spirits
    17:30 – 15:30, Club Cantina
    Ομιλητής: Roberto Hidalgo, Chief Marketing Officer, Casa Lumbre

Guest Shifts

Απολαύστε αποκλειστικές guest βραδίες με bartenders παγκόσμιας κλάσης από διάσημα μπαρ από όλο τον κόσμο.

  • Homegrown Heroes Guest Shift – A Taste of Malaysia ft. Penrose (KL) & Sugarhall (SG)
    15:00 – 16:30 Homegrown Heroes Bar (Onsite)
  • Homegrown Heroes Guest Shift – A Taste of Philippines ft. OTO (MNL) & Employees Only (SG)
    16:30 – 18:00 Homegrown Heroes Bar (Onsite)
  • Campari Guest Shift at Cargo39 ft. Cat Bite Club & Dry Wave Cocktail Studio
    19:00 – 23:00 Offsite (Around Singapore)
    OFFICIAL BCB EVENT (brought to you by Campari)

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.