fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Δυναμικό ξεκίνημα για τα MONIN Lab Workshops!

από Newsroom
45 προβολές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο MONIN Lab Workshop, στις 26 Νοεμβρίου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τη δημιουργική κοινότητα των bartenders και σεφ. Την ενέργεια αυτή την εγκαινίασε ο καταξιωμένος επαγγελματίας κ. Γιώργος Καβακλής με το δικό του workshop με θέμα Creativity through consistency”. Ο Γιώργος, ενεργός στο κομμάτι της εστίασης, ίδρυσε το Spoiled Cocktail Bar και το Barro Negro Athens, συνδυάζοντας την καινοτομία με το πάθος για τη μεξικανική κουλτούρα. Οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων είχαν την ευκαιρία να μάθουν από έναν από τους κορυφαίους του χώρου, ζώντας μια εμπειρία γεμάτη έμπνευση, γνώσεις και δημιουργικότητα. Το workshop πραγματοποιήθηκε στο μοναδικό Showroom & Lab της The Sky Spirits.

Τι ακολούθησε:

  • Παρουσίαση για το πώς επιτυγχάνεται η σταθερότητα των παρασκευών με τα MONIN & Paragon προϊόντα.
  • Επεξήγηση για την διατήρηση του ελέγχου στην κοστολόγηση των παρασκευών των cocktail στο μπαρ μας.
  • Παρουσίαση τεχνικών και γευστικό προφίλ παρασκευών ανά εποχή με τα προϊόντα ΜΟΝΙΝ.
  • Δοκιμή παρασκευής με τεχνική ανθράκωσης με βάση το Paragon Vetiver Cordial.

Σας περιμένουμε στα επόμενα Workshops!

Η αρχή έγινε, και η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική. Τα MONIN Lab Workshops συνεχίζονται, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για γνώση και δικτύωση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Email: moninlab@theskyspirits.gr
Τηλέφωνο: 21 1411 0552

Γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Ανακαλύψτε την τέχνη του mixology και της γαστρονομίας με την καινοτομία του MONIN Lab! Δηλώστε συμμετοχή τώρα στα δωρεάν αυτά σεμινάρια!

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.