Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» επέστρεψαν και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, ανοίγοντας τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα, με ξεναγήσεις, sessions γευσιγνωσίας και γευστικές δοκιμές αγαπημένων προϊόντων!
Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία συμμετείχε στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, καλωσορίζοντας το κοινό στο ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα, Ευβοίας.
Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, η αγαπημένη εκδήλωση των φίλων του ζύθου – και όχι μόνο – επέστρεψε, δίνοντας και πάλι την ευκαιρία στα ζυθοποιεία-μέλη να ανοίξουν τις πόρτες τους για το κοινό. Έτσι, όσοι επισκέφθηκαν το ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας είχαν την ευκαιρία να βιώσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του ζύθου, μέσα από ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας, γευστικές δοκιμές των αγαπημένων brands της εταιρείας, καθώς και sessions γευσιγνωσίας, μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα tips για τις βασικές κατηγορίες μπύρας και τα χαρακτηριστικά τους.