fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

Προζύμι & Wild yeasts με τον Αλέξανδρο Μελανίδη στο Oz37 Gastronomy Studio

από Newsroom
117 προβολές

Ο αναγνωρισμένος Master Baker από τη Βιέννη, Αλέξανδρος Μελανίδης, με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και επίσημα γνωστός στο Social Media κοινό ως @brotokoll, έρχεται στο Oz37 Gastronomy Studio το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, για ένα “Level 1” σεμινάριο – εισαγωγή στο φυσικό προζύμι και τον φανταστικό κόσμο της φρουτομαγιάς.

Πώς δουλεύουμε με φυσικό προζύμι (σιτάρι και σίκαλη) και πώς το χρησιμοποιούμε σωστά και χωρίς φόβο; Όλη η διαδικασία παρασκευής ψωμιού, από το ζύμωμα μέχρι την επεξεργασία του ζυμαριού και το ψήσιμό του σε σπιτικό φούρνο. Η τεχνική της φρουτομαγιάς και η χρήση της σε ζύμες για ψωμί και αρτοσκευάσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oz37 (@oz37_gastronomystudio)

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@oz37.com ή στο τηλέφωνο 6981778800

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.