περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Beer Webinar από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το Beer & Bar Magazine

από Newsroom
1,K προβολές
man with laptop

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με το Beer & Bar Magazine και τον Νικολά Ραδίση, υλοποιούν το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο «Όλα τα μυστικά για την μπύρα!».

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/05 μέσω Zoom και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις στον εισηγητή μέσω του chat box της πλατφόρμας, οι οποίες και θα απαντηθούν μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας.

Κατά τη διάρκεια του σεμινάριού θα συζητηθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες :

  • Τι είναι μπύρα για εμάς και για τους «άλλους»
  • Ποια είδη/τύποι μπύρας υπάρχουν και πως μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε
  • Γιατί υπάρχουν διαφορετικά ποτήρια
  • Η μπύρα δεν πίνεται «παγωμένη»!
  • Η περηφάνεια που οφείλουμε να έχουμε για την ελληνική μπύρα: “Local or National Beer” στον τουρισμό

Για τη συμμετοχή σας στο webinar, κάντε την εγγραφή σας και θα λάβετε στο email σας το link παρακολούθησης.
Μετά τη λήξη του free webinar και εφόσον το επιθυμείτε, θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ

20 Μαΐου | 16:00-18:00. Be There.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.