περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Επιχειρηματικές συναντήσεις με την ιταλική εταιρεία  “Giarola”

Στις 29 Μαΐου στα γραφεία του Επιμελητηρίου

από Beer and Bar Magazine
43 προβολές
Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Αθήνας λογότυπο

Η εταιρεία Giarola που έχει έδρα στην Piacenza , από το 1918  παράγει αρωματικούς οίνους , λικέρ και αποστάγματα σύμφωνα με παλιές συνταγές που παραδίδονται από γενιά σε γενιά. Στο εργοστάσιο της, το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μελετάνε με μεγάλη προσοχή  τις δοσολογίες, τα αρώματα και τα αποστάγματα, καθώς και τη χρήση μόνο πρώτων υλών υψηλής ποιότητας. Η σύγχρονη προσέγγιση και η συνεχής καινοτομία, της έχουν επιτρέψει να δημιουργήσει μία  ευρεία γκάμα αρωματικών οίνωνκαι λικέρ με την επωνυμία Giarola, καθώς και πολυάριθμα προϊόντα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις οργανοληπτικές απαιτήσεις και την εικόνα του λικού πελάτη.

Το δίκτυο διανομής και πωλήσεων της  είναι σταθερό και απευθύνεται στην εθνική και στη διεθνή αγορά . Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παράγει και για τρίτους ( private label)

Από τα πιο γνωστά προιόντα που διαθέτει:

H εταιρεία αναζητά συνεργάτες στην ελληνική αγορά ( κυρίως εισαγωγείς ,διανομείς, χονδρέμποροι ) και για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στην έδρα του Επιμελητηρίου ( Σόλωνος 102 – Αθήνα) την Πέμπτη 29 Μαΐου , από τις 09.30 έως τις 16.30. Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε  να  καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 την κα. Brevetti Sabrina για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρακάτω έντυπο  συμπληρωμένο στο e-mail: sabrina.brevetti@italia.gr

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.