περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Bράβευση Ιταλικών Εστιατορίων – Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

από Beer and Bar Magazine
25 προβολές

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στην έκθεση FOOD EXPO και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 10/3/2025  βραβεύτηκαν  4 ιταλικά εστιατόρια που απέκτησαν το Marchio Ospitalita Italiana 2025-2026  (σήμα ιταλικής φιλοξενίας) στο περίπτερο του Ελληνο -Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Το πρόγραμμα για την αναγνώριση των ιταλικών εστιατορίων στο εξωτερικό υλοποιείται από την Unioncamere (Ένωση Ιταλικών Εμπορικών Επιμελητηρίων) σε συνεργασία με το Isnart (Εθνικό Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών) και την Assocamerestero (Διμερής Ένωση Ιταλικών Επιμελητηρίων στο εξωτερικό).

Στόχος του προγράμματος είναι η επίσημη αναγνώριση των γνήσιων ιταλικών εστιατορίων που λειτουργούν στο εξωτερικό, η ανάπτυξη και προώθηση των παραδοσιακών ιταλικών προϊόντων διατροφής, η βελτίωση της ιταλικής γαστρονομικής κουλτούρας, η ενίσχυση της εικόνας των ιταλικών εστιατορίων στο εξωτερικό, τα οποία εγγυώνται την τήρηση των ποιοτικών προτύπων της ιταλικής φιλοξενίας, και η δημιουργία νέων ευκαιριών και δράσεων προώθησης για τα ιταλικά εστιατόρια παγκοσμίως.

Τα εστιατόρια που λαμβάνουν το σήμα είναι:

  • Ateniese Athens ( Χίλτον)
  • Da Bruno (Παλαιό Φάληρο)
  • Da Massimo (Νέα Ερυθραία)
  • IL Trovatore (Παλαιό Φάληρο)

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.