fbpx

Νέα προϊόντα από την “The Bar Seed”

από Newsroom
1703 προβολές
the bar seed logo

Η έμπειρη ομάδα της The Bar Seed” από το 2014, δραστηριοποιείται στον κλάδο της εισαγωγής αποσταγμάτων. Bartenders οι ίδιοι αναγνωρίζουν την αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για προϊόντα προσεκτικά επιλεγμένα, εκλεπτυσμένα δίνοντας βαρύτητα στις εναλλακτικές μεθόδους καλλιέργειας κι απόσταξης καθώς και στην εκτεταμένη έρευνα για την παραγωγή των προϊόντων τους.

Σε αυτό το μοτίβο κινούνται και οι νέες εισαγωγές της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα η “The Bar Seed” προχώρησε δε διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της εντάσσοντας σε αυτό τα εξής:

Από το ιρλανδικό αποστακτήριο Boatyard Distillery διαθέσιμα θα βρίσκονται πλέον στη χώρα μας τα: Boatyard Vodka, Boatyard Old Tom Gin καθώς και το Boatyard Double Gin. Το Boatyard distillery βρίσκεται βορειοδυτικά της Ιρλανδίας στην επαρχία Fermagnagh και άνοιξε τις πόρτες του το 2016. Ένα υπερσύγχρονο αποστακτήριο που χρησιμοποιεί 100% οργανικές πρώτες ύλες και βιώσιμα υλικά σε όλα τα στάδια παραγωγής της. Παράλληλα κρατά την παραδοσιακή προσέγγιση και τον χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης χρησιμοποιώντας έναν μηχανικό εκτυπωτή του 1960 για τις ετικέτες των φιαλών του.

Επιπροσθέτως η εταιρεία προχώρησε και στην εισαγωγή του 44Ν Gin ενός gin στο οποίο η Κυανή ακτή συναντά την πολιτιστική κληρονομιά παραγωγής αρωμάτων του Grasse. Στεγάζει το υπερσύγχρονο αποστακτήριο του σε ένα κτίριο πρώην αποστακτήριο αρωματοποιίας του 18ου αιώνα, ενώ το όνομά του προκύπτει από τις γεωγραφικές συντεταγμένες της περιοχής. Είναι το πρώτο gin που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης με την σύγχρονη τεχνολογία εκχύλισης αρωμάτων με ultrasonic maceration και rotovap distillation. Συνδυάζει τοπικά εσπεριδοειδή και βότανα ενώ διαθέτει έντονο ανθικό χαρακτήρα

Τέλος η “The Bar Seed”  διαθέτει πλέον στο portfolio της το γαλλικό Coperies Whisky (coperies σημαίνει «συγκομιδή» στην παλιά τοπική διάλεκτο). Πρόκειται για ένα Single Malt Whisky που παράγεται σε ένα μόνο αποστακτήριο, από 100% γαλλικό βυνοποιημένο κριθάρι. Είναι διπλής απόσταξης σε Charentais χάλκινους άμβυκες του αποστακτηρίου “Distillerie Merlet & Fils” στο Κονιάκ της Γαλλίας. Παλαιώνεται σε νέα και παλιά δρύινα βαρέλια. Ένα φινετσάτο ουίσκι με αρώματα μαύρης σοκολάτας και αποξηραμένων φρούτων.

Τα νέα προϊόντα της “The Bar Seed” θα τα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και bars.

Author

  • Our Newsroom is working to share the latest industry news and press releases. Beer & Bar Magazine is a greek based beer, spirits, bartending and relevant to the industry media, founded in 2016. Part of BeerBartender.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.