fbpx

Ο/PURIST Quest: Cocktail Competition

από Newsroom
170 προβολές
Opurist tsipouro bottle

To Ο/PURIST QUEST: TRADITION REDEFINED είναι ο διαγωνισμός κοκτέιλ που διοργανώνει το τσίπουρο O/PURIST το πρώτο τσίπουρο φτιαγμένο αποκλειστικά για το μπαρ. Στόχος του διαγωνισμού η  δημιουργία των 10 καλύτερων πρωτότυπων κοκτέιλ με τσίπουρο με international profile. Τα 10 νικητήρια κοκτέιλ λοιπόν θα αποτελέσουν την βάση από την οποία θα εκπαιδευτεί το παγκόσμιο κοινό στην χρήση του τσίπουρο σε κοκτέιλ.

Το τσίπουρο O/PURIST είναι το αποτέλεσμα της  πρωτοβουλίας 10 κορυφαίων Ελλήνων Bartenders που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το πρώτο τσίπουρο φτιαγμένο για το μπαρ. Είναι ένα  πρωτοπόρο, σύγχρονο αλλά και αυθεντικό, ανώτερης ποιότητας απόσταγμα στεμφύλων, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική παράδοση και φιλοξενία. Ένα  τσίπουρο που επαναπροσδιορίζει το παραδοσιακό.

Το O/PURIST υποστηρίζει την  περιβαλλοντολογικά ορθή ανάπτυξη, περιορίζοντας το ενεργειακό του αποτύπωμα ενώ υποστηρίζει τη δράση της ΑΜΚΕ, Metron- Ariston Μaking Responsibility a Trend, που δρα προς όφελος του Localisation, του Discerning Drinking και του Bartending Community.

OPURIST QUEST- ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στόχος του διαγωνισμού, η δημιουργία των 10 καλύτερων πρωτότυπων κοκτέιλ με Τσίπουρο με International Profile. Καλούμε bartenders από όλη την Ελλάδα  εμπνευστούν από το O/PURIST και να χρησιμοποιήσουν σαν καμβά και φτιάξουν κοκτέιλ που αναδεικνύουν, χρώματα, εποχές, κλασικά κοκτέιλ, ιδέες, ιδεολογίες, τέχνη, μουσική. Τα 10 νικητήρια κοκτέιλ λοιπόν θα αποτελέσουν την βάση από την οποία θα εκπαιδευτεί το παγκόσμιο κοινό στην χρήση του τσίπουρο σε κοκτέιλ.

Ουσιαστικά  οι 10 νικητήριες συνταγές έτσι όπως θα αξιολογηθούν από τον Simon Difford , δημιουργό του  παγκόσμιου site για Difford’s Guide, συγγραφέα που έχει εκδώσει δεκάδες βιβλία  του χώρου και έναν από τους σπουδαιότερους ανθρώπους παγκοσμίως στον χώρο των κοκτέιλ και των αποσταγμάτων, θα συμπεριληφθούν με το Όνομα των δημιουργών τους, στο Παγκόσμιο Difford’s Guide στην κατηγορία κοκτέιλ με τσίπουρο.

Πάνω από 11 εκατ. bartenders και discerning drinkers από 52 χώρες από όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση στις συνταγές αυτές για να δουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τσίπουρο δημιουργικά σε κοκτέιλ.

Οι συνταγές απευθύνονται σε ένα παγκόσμιο κοινό. Επομένως πρέπει να περιέχουν υλικά που μπορεί κάποιος να βρει σε μπαρ σε όλο τον κόσμο. (π.χ. στην συνταγή δεν μπορεί να περιέχεται ένα μυρωδικό που υπάρχει μόνο στην Ελλάδα ή ένα λικέρ ή bitter που υπάρχει μόνο στην Ελλάδα).

Για τους όρους συμμετοχής και δηλώσεις παρακαλούμε να  υποβάλετε την συνταγή σας ΕΔΩ

Author

  • Our Newsroom is working to share the latest industry news and press releases. Beer & Bar Magazine is a greek based beer, spirits, bartending and relevant to the industry media, founded in 2016. Part of BeerBartender.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.