fbpx

Τζιν vs Αψέντι

από Beer & Bar Magazine
1185 προβολές
Από την γκραβούρα Gin Lane του William Hogarth (1751) στον πίνακα L’absinthe του Edgar Degas (1876). Είμαι σίγουρος ότι αναρωτιέστε, τι κοινό χαρακτηριστικό μπορεί να έχουν οι δύο καλλιτεχνικές αναπαραστάσεις που σας αναφέρω. Τις ομοιότητες των αποσταγμάτων που «δυσφημίζονται» σε αυτές. Σωστά καταλάβατε, θα αναφερθούμε στο gin και το αψέντι και κυρίως στα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν αυτά τα δυο αποστάγματα. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Για να ονομαστεί ένα ουδέτερο απόσταγμα αιθυλικής αλκοόλης ως gin, πρέπει, ένα από τα βασικά αρωματικά βοτανικά του να είναι οι καρποί αρκεύθου. Όσο αφορά το αψέντι, η βασική αρωματική του ουσία…
Για να διαβάσετε το άρθρο,θα πρέπει να αγοράσετε: Συνδρομή. To access this post, you must purchase Συνδρομή.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.