fbpx

Brew Your Best Spirit

Το «πνεύμα» των γευστικών δοκιμών από το δικό σας χώρο

από
1.1k προβολές

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Μπορεί να κρατάτε στα χέρια σας το περιοδικό ή να διαβάζετε τα άρθρα στο site, αλλά να μην έχετε βρεθεί κάποια Τετάρτη στη διαδικτυακή μας παρέα. Αν συμβαίνουν αυτά, τότε καλό είναι να συνεχίσετε να διαβάζετε. Αν πάλι, κάπου το έχει πάρει το μάτι σας, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Brew Your Best Spirit.

Η ιδέα που ξεκίνησε για να γίνουμε μια παρέα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κλεισμένοι για μια ακόμη φορά από το Νοέμβριο και μακριά από τα αγαπημένα μας μπαρ, σκεφτήκαμε να φέρουμε κοντά παραγωγούς και καταναλωτές. Καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα επίσκεψης στον αγαπημένο μας χώρο για να ρωτήσουμε τι καινούργιο έφερε και ενόσω οι δραστήριοι ζυθοποιοί και απασταγματοποιοί όπως και εισαγωγείς είχαν νέες προτάσεις, είπαμε να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση. Η αρχή έγινε με το αντικείμενο που γνωρίζουμε καλύτερα, το ζύθο και στη συνέχεια να ακολούθησαν προϊόντα που εντοπίζουμε κανονικά σε μπαρ, στα ράφια από κάβες και σε υπεραγορές.

Το Brew Your Best Spirit είναι μια διαδικτυακή συνάντηση με δοκιμή ποτού κάτι μεταξύ “meet the producer” και γευστικής δοκιμής. Σε μία συνάντηση στην οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να γνωρίσουν τον άνθρωπο –ή την ομάδα– πίσω από μια ετικέτα, να ακούσουν τις ιδέες του να μοιραστεί μαζί τους το όραμα και να δεχτεί τα σχόλια τους. Ακριβώς με τον τρόπο που θα γινόταν η γνωριμία με τον προσκεκλημένο ομιλητή σε μία παρουσίαση και θα γινόμασταν μία παρέα σε ένα μπαρ ή μια μπυραρία σε μια αντίστοιχη εκδήλωση, χαλαρά, φιλικά, με ενδιαφέροντα στοιχεία και ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ απλών καταναλωτών και ανθρώπων που επιθυμούν να τους ακούσουν και να λύσουν κάθε απορία.

Κι όμως μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μια οθόνη μπορεί να μας φέρει κοντά, τόσο κοντά ώστε να γνωρίσουμε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και να νιώσουμε μια παρέα δοκιμάζοντας απόσταγμα και μπύρα.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο κοντά θα ερχόμασταν, πόσο θα ξεχνιόμασταν και πόσο θα απολαμβάναμε, τις γευστικές δοκιμές, να ακούμε τις πληροφορίες και ιστορίες και να συζητάμε σα να είμαστε στο αγαπημένο μας μπαρ. Εκμεταλλευόμαστε την άνεση του δικού μας χώρου, γραφείο, σαλόνι, αποστακτήριο, ζυθοποιείο ακόμα και ταράτσα για να έρθουμε κοντά από κάθε άκρη της Ελλάδας. Χαρακτηριστικά αναφέρω: Έβρο, Κρήτη, Ρόδο, Λέσβο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αργολίδα και κάθε σημείο της Αττικής. Αυτό είναι το Brew Your Best Spirit και αν δεν έχετε γίνει μέρος της παρέας μας σας καλούμε να γίνετε σύντομα.

Πως συμμετέχει κάποιος στο Brew Your Best Spirit;

Η εγγραφή-δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του e-shop μας, ενώ σύντομα οι συνδρομητές του Beer & Bar Magazine θα απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις. Ο τρίτος κύκλος προγραμματίζεται για αυτό το φθινόπωρο μέχρι και το Δεκέμβριο και θα είναι ακόμα πιο αναβαθμισμένος και ενδιαφέρων. Πέρα των παρουσιάσεων εταιρειών θα έχουμε συναντήσεις ανά στυλ ζύθου ή αποστάγματος και sessions με γευστικούς συνδυασμούς. Δύο Τετάρτες το μήνα, δυο απογευματινές συναντήσεις σε όσο πιο σταθερή και προγραμματισμένη βάση. Session Tickets θα είναι πλεόν διαθέσιμα για να κλείσετε νωρίτερα τη θέση σας σε καθε tasting, κερδίζοντας μεγαλύτερη έκπτωση και σε άλλα προϊόντα του e-shop μας.

Ανεξάρτητα του επιπέδου που κατατάσσετε τον εαυτό σας σε γνώσεις ζύθου και αποσταγμάτων, τα Brew Your Best Spirit αποτελούν ένα μέσο επιμόρφωσης και ανταλλαγής ιδεών αφού όποια και όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να παρέμβει προτείνοντας και ρωτώντας, χρησιμοποιώντας το chat ή και το μικρόφωνό.

Οι θέσεις  σε κάθε Brew Your Best Spirit είναι περιορισμένες γι’ αυτό μην καθυστερείτε. Μην ξεχνάτε να επιλέγετε την εγγραφή σας στο newsletter του Brew You Best Spirt ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση για το μελλοντικό πρόγραμμα, ακόμα και προσφορές.

Την ημέρα της γευσιγνωσίας λαμβάνετε στο email σας τον σύνδεσμο για το meeting και ένα αρχείο με πληροφορίες για τα προϊόντα που θα δοκιμάσετε. Στο email συμπεριλαμβάνονται επίσης όλες οι οδηγίες και τα επιπλεόν που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας όπως ποτήρια, πάγο, θερμοκρασίες σερβιρίσματος κ.τ.λ. Αυτό που σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε, είναι –όπως είπαμε– προηγούμενη γνώση ή εμπειρία. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ή οι προσκεκλημένοι ομιλητές, με συντονιστή τον Νικολά Ραδίση θα λύσουν και θα εξηγήσουν ζωντανά όλες τις απορίες που μπορεί να προκύψουν τόσο για τη διαδικασία παραγωγής του προϊόντος όσο και για το ίδιο το προϊόν ή την εταιρεία.

https://beerandbar.gr/product/brew-your-best-spirit/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.