fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Ξεκινά η διαδυκτιακή ενότητα Brew Your Best Spirit

από Beer and Bar Magazine
805 προβολές
bybs-skinpa

Με την Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης ξεκινά η σειρά webinars, Brew Your Best Spirit, του Beer & Bar Magazine το 2021. Η νέα ενότητα Brew Your Best Spirit, θα έχει ως αντικείμενο της διαδικτυακές συναντήσεις και γευστικές δοκιμές ζύθων, αποσταγμάτων και πολλές ακόμα θεματικές.

Στο πρώτο Brew Your Best Spirit, Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 – 06:30μμ, φιλοξενείται η Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης και ο εκπρόσωπός της Άγγελος Κανιατσάκης. Στη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης θα δοκιμαστούν 3 ετικέτες της ζυθοποιίας από τους συμμετέχοντες. Οι μπύρες θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες μετά την επικύρωση της δήλωσης συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, μέχρι 20 συμμετοχές.

Είναι η πρώτη φορά που ένα περιοδικό διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με μία ελληνική μικροζυθοποιία και στόχος του Beer & Bar Magazine είναι να βοηθήσει τις εταιρείες να επικοινωνήσουν μέσω αυτών των συναντήσεων με το κοινό –επαγγελματίες ή καταναλωτές– και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους ενόσω ο εκπρόσωπος της εταιρείας θα αναφέρεται σε αυτά. Στο μέλλον θα ακολουθοήσουν και άλλα webinars με προϊόντα και θεματικές από το εξωτερικό. Ήδη προγραμματίζονται οι επόμενες συναντήσεις και σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα, μέσω του newsletter.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Brew Your Best Spirit και αγορά θέσης επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με το πρόγραμμα των webinars που ακολουθούν, γίνετε μέλη της λίστας επικοινωνίας του Beer & Bar Magazine.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.