fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Διαθέσιμο το Beer & Bar Magazine 19

από Beer and Bar Magazine
1,6K προβολές
beer and bar magazine issue 19

Διαθέσιμο το νέο τεύχος του Beer & Bar Magazine. Το δέκατο-ένατο τεύχος του περιοδικού, έχει καλοκαιρινό «άρωμα», σε ζύθο, cocktail και οίνο. Διαβάζεται σε παραλία και όχι σε γραφείο!

Το ελληνικό καλοκαίρι ξενικά πολύ νωρίς, αφού η τουριστική σεζόν σε πολλές περιοχές αρχίζει τον Μαϊο. Τι γίνεται όμως με τις επιχειρήσεις οι οποίες ανοιγουν και πάλι μετά από ένα χρόνο ή σε εκείνες οι οποίες θα ανοίξουν πάλι από το φθινόπωρο όσο αφορά το ζύθο; Τι είναι καλό να αποφεύγουμε το καλοκαίρι στο σύστημα βαρελίσιου ζύθου; Θέματα τα οποία παρουσιάζονται όλο το έτος, πιο έντονα όμως το καλοκαίρι. Αυτά τα πολλά λάθη στην απόλαυση και προσφορά ζύθου το καλοκαίρι αναφέρονται στο άρθρο του Νικολά Ραδίση. Λάθη όμως τα οποία δεν εξυπηρετούν την διαφορετικότητα που επιδιώκουν να προσφέρουν οι μικρές ζυθοποιίες, πολλές εκ των οποίων βραβεύτηκαν στα διευρυμένα Greek Beer Awards.  Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο «παγωμένος» ζύθος, είναι και Piña Colada, όπως και tiki κουλτούρα, στην οποία κάνουμε αναφορά μέσω του άρθρου για την Fassionola, γραμμένο από τον Νικόλα Δελιβοριά μέλος των Bar Directors. Η Αγγελίνα Δεβελέκου συνεχίζει το όνειρο της και αναφέρεται στα Pét-Nat. Με τη συντακτική μας ομάδα δοκιμάσαμε και γράφουμε για το μοναδικό Rumzcal 33/66, άρθρο το οποίο επιμελείται η Μεταξία Μακρυμίχαλου.

Το Beer & Bar Magazine συνεχίζει να εξελίσσεται. Και σε αυτό το τεύχος, θα βρείτε ορισμένα νέα και άρθρα και στην Αγγλική γλώσσα, είτε είναι η αρχική που τα λάβαμε είτε η εκείνη που τα μεταφράσαμε. Βρείτε τις δίγλωσσες σελίδες από το μπλε χρώμα στο υποσέλιδο.

Αναλυτικότερα σε αυτό το τεύχος:

Βρείτε το Beer & Bar Magazine 19 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Ατασθαλίες στην κατανάλωση του ζύθου, του Νικολά Ραδίση
  • Pét-Nat: Η επάνοδος ενός φυσικού αφρώδους οίνου, της Αγγελίνας Δεβελέκου
  • Beer Stories – Corona by Grupo Modelo, του Νικολά Ραδίση
  • Fassionola, του Νίκου Δελιβοριά
  • Cocktails – Piña Colada, από την Δανάη Μαργαριτίδη 
  • Easter Egg – Δοκιμάζουμε το Rumzcal 33/66, από τη Μεταξία Μακρυμίχαλου
  • Event – Greek Beer Awards 2024, του Σωτήρη Βλαχάβα
  • Profile – Ο Θάνος Καραμάνης απαντά «δίχως ανάσα»
  • Places to Be(er) – 34 Athens, ΣουΣου και Birrificio Italiano bar

Δείτε τα διαθέσιμα άρθρα στο διαδικτυο*.
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 19 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Beer & Bar Magazine 19

*Ορισμένα άρθρα είναι διαθέσιμα μόνο στην έντυπη έκδοση του Beer & Bar Magazine 19, κάποιες στήλες και κάποια άρθρα διατίθενται σε ελληνικά και αγγλικά στο περιοδικό.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.