fbpx

a magazine about beer, spirits & bartending

a magazine about beer, spirits & bartending

Ένα potion cocktail την ημέρα, συστήνει το Parrot’s Beak

από Danae Margaritidi
1,1K προβολές

«Πόσοι από εμάς έχουμε αντισώματα;», αυτή είναι μία ερώτηση που ακούγεται συχνά αυτούς τους μήνες αναμένοντας το εμβόλιο του COVID-19. «Πόσοι από εμάς έχουν όμως αντισώματα στην μη κατανάλωση αλκοόλ;», θα ήταν η ερώτηση που σχετίζεται άμεσα με το θέμα μας. Την απάντηση δίνουν οι «ιατροί» του Parrot’s Beak «συνταγογραφώντας» μας κάποιο Potion Cocktail.

Οι επιχειρήσεις εστίασης και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας στο σπίτι. Αυτό εκτός όλων των ψυχολογικών, οικονομικών και λοιπών παραγόντων, έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αρκετά τα αντισώματα μας.

Με αυτή λοιπόν τη σκέψη και με κάθε προσπάθεια να παραμείνουν δημιουργικοί και δραστήριοι, η ομάδα του Parrot’s Beak από το μακρινό και αρκετά «δροσερό» αυτή την εποχή Διδυμότειχο ετοίμασαν μια σειρά από cocktails με συστατικά που σκοπό έχουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να μας ετοιμάσουν για το άνοιγμά των bars το οποίο, ελπίζουμε να μην καθυστερήσει άλλο.

Τα τέσσερα κοκτέιλ που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ομάδα του Parrot’s Beak περιέχουν συστατικά ενάντια του βήχα και του πυρετού, για τις φλεγμονές αλλά και για την καταπολέμηση της αϋπνίας.

Inflammation Potion

Rooster Rojo Blanco Mezcal, Three Cents pink syrup, cranberries, green tea, acids

Η φλεγμονή είναι στη ρίζα πολλών κοινών ασθενειών συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, των αυτοάνοσων ασθενειών, του καρκίνου, του διαβήτη και άλλων. Τα cranberries βοηθούν στη φυσική καταπολέμηση της φλεγμονής λόγω των αντιοξειδωτικών τους. Το πορτοκαλορόζ χρώμα του το κάνει ελκυστικό, όπως όλα τα ιατρικά σιρόπια αυτού του χρώματος. Απολαυστικό και ξεδιψαστικό, κυριαρχούν τα φρούτα και τα βότανα με το mezcal να μην είναι έντονο.

Fever Potion

Votanikon Gin, Carpano Vermouth, Carpano Bitter, pink pepper, reishi mushrooms

Τα μανιτάρια reishi ή γανοδερμα έχουν πολλές χρήσεις από ιατρική άποψη. Το γανόδερμα, βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος σε πολλά επίπεδα και εξαλείφει τα συμπτώματα πυρετού. Γήινο και καθόλου παραισθησιογόνο!

Insomnia Potion

Vodka, Cannabis, tomato, celery, strawberry, acids

Το πράσινο της παρέας. Μερικά από τα οφέλη της κάνναβης είναι η μείωση της ανησυχίας και του άγχους. Με αυτό τον τρόπο, η κάνναβη λειτουργεί σαν ένα φυσικό ηρεμιστικό σε μικρές δόσεις και βοηθάει στην ρύθμιση του ύπνου.

Couch Potion

Diplomatico Reserva Exclusiva, Tia Maria, tangerine, cocoa acids

Έχει βρεθεί ότι η θεοβρωμίνη, μια ουσία που υπάρχει στο κακάο είναι αποτελεσματική εναντίον του επίμονου βήχα, καθώς σταματά τη δράση του πνευμονογαστρικού νεύρου, που ευθύνεται για τον βήχα. Καφέ χρώμα, γευστικό, ισοροπημένο, με το ρούμι και το κακάο να είναι αισθητά.

Τα βαζάκια με τα «μαγικά φίλτρα» φτάνουν έτοιμα και ερμητικά κλειστά στη πόρτα σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε πάγο στο ποτήρι σας και να τα απολαύσετε υπεύθυνα!

Ένα potion cocktail την ημέρα και σύντομα θα βρεθούμε πάλι πίσω στις αγαπημένες μας μπάρες!

Βρείτε το Parrot’s Beak στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.