fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

Διαθέσιμο το Beer & Bar Magazine 17

από Beer and Bar Magazine
1,K προβολές
Βeer & Bar Logo white background

Διαθέσιμο το νέο τεύχος του Beer & Bar Magazine. Πρώτη στάση στο τεύχος 17 είναι στο Μεξικό για τις ψημένες αγαύες του μεζκαλ, ακολούθως η Ευρώπη, και συγκεκριμένα η Αγγλία, για μια μπύρα από τις ζυθοποιίες που μπορούν να στηρίξουν την οικονομία, και λίγο πριν επιστρέψουμε Ελλάδα, σταματάμε στο Βερολίνο για να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο φετινό Bar Convent Berlin.

Στη μετα-covid εποχή η συζήτηση για ανάπτυξη είναι στις πρώτες θέσεις κάθε ατζέντας. Εκτιμάται όμως η ζυθοποιία ανάμεσα στους κλάδους που μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτή; Μελέτες για την επάνοδο της επόμενης μέρας μετά τον κορωνοϊό της Ένωσης Ζυθοποιών Ευρώπης υποστηρίζουν ότι η ζυθοποιία συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία κάθε κράτους, σύμφωνα με τον Tim Hampson, που γράφει με αφορμή το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο τεύχος αυτό ο Νικολά Ραδίσης αναφέρεται στην ιστορία της Duvel Mortgat από το Βέλγιο, και γράφει την άποψή του για τρεις επιχειρήσεις, τις: Hams & Clams, Janet Craig και Πλακόστρωτο στην Ύδρα.

Ο Δημήτρης Ριμπόπουλος γράφει για το απόλυτα καλοκαιρινό κοκτέιλ και κινηματογραφικό αστέρι, το μοχίτο και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις διακοπές και τη Χάλι Μπέρι με τον Πιρς Μπρόσναν! Στον τουρισμό ακούμε συνεχώς για λάθη που οδηγούν σε απώλειες κερδών, μήπως όλα όμως ξεκινούν από την πρώτη στιγμή, εκείνης της επιλογής του κατάλληλου ιδρύματος για τις σπουδές; Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κιούσης αναφέρεται στις επιλογές αυτές στο άρθρο του.

Ο Πασχάλης Περιστεράκης, από το ακριτικό Διδυμότειχο, σκέφτεται απλά για να κερδίσει περισσότερα (Less is More). Ο Σπύρος Πανόπουλος διαμαρτύρεται σε κόσμιο ύφος –δεν χρειάζεται κίτρινη κάρτα– επειδή πολλοί θεωρούν την αγαύη κάκτο και με αφορμή αυτό μας μιλά σε αυτό το «επεισόδιο» για το μεζκάλ. Τέλος η Δανάη Μαργαριτίδη, μας ετοίμασε την καθιερωμένη λίστα για τα «καλά παιδιά» του Bar Convent Berlin.

Το Beer & Bar Magazine συνεχίζει να εξελίσσεται. Και σε αυτό το τεύχος, θα βρείτε ορισμένα νέα και άρθρα και στην Αγγλική γλώσσα, είτε είναι η αρχική που τα λάβαμε είτε η εκείνη που τα μεταφράσαμε. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας για ακόμα περισσότερα μέρη, μεταφέροντας τα μηνύματα της ελληνικής αγοράς. Βρείτε τις δίγλωσσες σελίδες από το μπλε χρώμα που θα δείτε στο υποσέλιδο.

Αναλυτικότερα σε αυτό το τεύχος:

Βρείτε το Beer & Bar Magazine 17 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  • Η ζυθοποιία μπορεί να στηρίξει την οικονομία, του Tim Hampson
  • Η αγαύη που έχει ψηθεί, από τον Σπύρο Πανόπουλο
  • Αποτελεί η επιλογή των σπουδών στον τουριστικό κλάδο εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον;, του Δρ. Κωνσταντίνου Κιούση
  • Beer Stories – Duvel Mortgat, του Νικολά Ραδίση
  • Less is More, του Πασχάλη Περιστεράκη
  • Cocktails – Μοχίτο, από τον Δημήτρη Ριμπόπουλο 
  • Easter Egg – Δοκιμάζουμε το Kernel-Mahlepi Spirit, από τη Μεταξία Μακρυμίχαλου
  • Event – “Bar Convent Berlin” Τι περιμένουμε από τα φετινά «Χριστούγεννα», της Δανάης Μαργαριτίδη
  • Profile – Ο Δημήτρης Καϊταλίδης απαντά «δίχως ανάσα»
  • Places to Be(er) – Janet Craig Athens, Hams & Clams και Plakostroto Hydra

Δείτε τα διαθέσιμα άρθρα στο διαδικτυο*.
Βρείτε το Beer & Bar Magazine 17 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Beer & Bar Magazine 17

*Ορισμένα άρθρα είναι διαθέσιμα μόνο στην έντυπη έκδοση του Beer & Bar Magazine 17, κάποιες στήλες και κάποια άρθρα διατίθενται σε ελληνικά και αγγλικά στο περιοδικό.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.