fbpx

a magazine about beer, spirits & bartending

a magazine about beer, spirits & bartending

Heineken Silver από το Metaverse στην πραγματική απόλαυση

από Beer and Bar Magazine
1,8K προβολές

Στην εποχή που η ζωή μας διαδραματίζεται σε εικονικά και διαδικτυακά περιβάλλοντα αυτό που χρειαζόμαστε είναι πραγματικές απολαύσεις και η Ηeineken συμβάλει σε αυτό με τη νέα και έξτρα δροσιστική και απολαυστική Heineken Silver.

Η Ηeineken έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι είναι μια εταιρεία η οποία αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες των καταναλωτών και δρα ανάλογα.

Πριν λίγο καιρό, η Heineken Silver έφτασε στον πραγματικό κόσμο «βγαίνοντας» από το metaverse και αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αναζωογονητική γεύση μιας μπύρας που απολαμβάνουμε με αληθινή παρέα ζώντας τις στιγμές και δημιουργώντας εμπειρίες.

Η Heineken Silver είναι μια έξτρα δροσιστική Lager μπύρα που παράγεται με ζήλο και 100% φυσικά συστατικά, ενώ ακολουθεί μία ιδιαίτερη διαδικασία ζυθοποίησης με ψύξη κατά την ωρίμανση στον -1°C. Η Heineken Silver ζυθοποιείται όπως ακριβώς και η αυθεντική Heineken, εξασφαλίζοντας την ίδια υψηλή ποιότητα, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής μαγιάς
A-Yeast και της 100% βύνης κριθαριού. Η συγκεκριμένη ετικέτα όπως και όλη η οικογένεια της Heineken υποστηρίζει την ευρύτερη δέσμευση της εταιρείας για έναν πιο «πράσινο» κόσμο.

Η διαδικασία παραγωγής της, σε πιο ψυχρή θερμοκρασία μας δίνει μια διαυγή απολαυστικά φρέσκια μπύρα, με χρυσοκίτρινο χρώμα. Πρόκειται για μία ανεπιτήδευτη ευκολόπιοτη μπύρα με μόλις 4% abv και 35 θερμίδες, ιδανική ακόμη και για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους. Η Heineken Silver είναι μια «κομψή» και μοντέρνα μπύρα με δροσιστική γεύση και τραγανό τελείωμα όπως ακριβώς ταιριάζει σε μια Heineken.

Η Heineken Silver απευθύνεται σε ανθρώπους που ελκύονται από πιο προοδευτικές και καινοτόμες επιλογές στην καθημερινότητά τους, ενώ αναζητούν λιγότερο πικρές και πιο ευκολόπιοτες γεύσεις ώστε να τις απολαμβάνουν σε διαφορετικές περιστάσεις είτε με φίλους είτε και μόνοι.

Η Heineken Silver ξεκίνησε το ταξίδι της φιλοδοξώντας να γίνει η αγαπημένη μπίρα των Gen Z & Y (ηλικίες 18-35),  ενός κοινού που δημιουργεί τις τάσεις του σήμερα και διαμορφώνει τον κόσμο του αύριο. Ένα κοινό που αγαπά την εξερεύνηση και την αυθεντικότητα, αξίες που αναζητά και στα brands που επιλέγει.

Η Heineken Silver αποτελεί την πρώτη μπίρα η οποία λανσαρίστηκε virtually στο εικονικό ζυθοποιείο της Heineken μέσα από τη συναρπαστική virtual πλατφόρμα, Decentraland. Δίνοντας, πάντα έμφαση στα φυσικά συστατικά, στο metaverse όμως, όλα κινούνται γύρω από τα καλύτερα 100% ψηφιακά υλικά. Η μοναδική A-Yeast μαγιά, που συνήθως παρασκευάζεται σε οριζόντιες δεξαμενές, αντικαθίσταται πλέον με A-Pixels. Ξεχάστε τον λυκίσκο που συλλέγεται στα χωράφια, η virtual Heineken Silver παρασκευάζεται με Binary Coded Hops που καλλιεργείται από NPC αγρότες (αυτοματοποιημένους). Και φυσικά, όλη η διαδικασία της virtual ζυθοποίησης επιβλέπεται αποκλειστικά από εικονικούς ζυθοποιούς, ψηφιοποιημένους δηλαδή αντικαταστάτες των περίφημων ζυθοποιών της Heineken. Όλα αυτά τα στοιχεία, συνδυάζονται για να αναπτύξουν μια μοναδική μπίρα την οποία οι επισκέπτες του virtual ζυθοποιείου της Heineken στο Decentraland μπορούν να εξερευνούν στον εικονικό κόσμο.

Η Heineken Silver είναι μια καινοτόμος συναρπαστική μπίρα με παιχνιδιάρικη προσωπικότητα που φέρνει κοντά τους ανθρώπους και γιορτάζει στιγμές σύνδεσης. Έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει με τη γεύση και το προφίλ της ακόμα και τις πιο απαιτητικές και σύγχρονες γευστικές προτιμήσεις προκαλώντας σε να κάνεις τη μετάβαση από τη virtual στην πραγματική ζωή απολαμβάνοντας τη κάθε στιγμή παρέα με μια Heineken Silver για μια αληθινή real life” εμπειρία και motto.

“Extra fresh. For real”

            #ExtraFresh #HeinekenSilver

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.