Η Lambouri Winery, παρουσίασε πριν λίγο καιρό το δικό της κυπριακό gin. Ο λόγος για το Kingfisher Cyprus Premium Gin το οποίο παράγεται από 28 βότανα, κάθε ένα από τα οποία αποστάζεται ξεχωριστά σε μικρές παρτίδες μαζί με juniper berries και το αποτέλεσμα είναι ένα London Dry Gin.
Κομψό, φρέσκο και πολύ αρωματικό τζιν. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα κανέλας, εσπεριδοειδών, τριαντάφυλλου, δεντρολίβανου όπως και νότες από τα υπόλοιπα βότανα. Η γεύση του απαλή και δροσιστική και με μακριά επίγευση. Οι νότες από φλούδες λεμονιού, πορτοκαλιού και λεβάντα ξεχωρίζουν.
Ο Master Blender του είναι ο βραβευμένος Hubertus Vallendar (MS, MW). Το Kingfisher Gin κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια και μεγάλη ανταπόκριση από επαγγελματίες και μη καθώς πρόκειται για ένα τοπικό προϊόν υψηλής ποιότητας.