Τρεις άνθρωποι με εμπειρία, πάθος και γνώση στον χώρο των αποσταγμάτων ενώνουν τις δυνάμεις τους και γυρίζουν σελίδα στο ελληνικό τσίπουρο. Ο Χρήστος Βαβάτσης, με πολυετή πείρα στις αποστάξεις, ο Δημήτρης Βαβάτσης, με περισσότερες από τρεις δεκαετίες παρουσίας στη διακίνηση και πώληση αποσταγμάτων, και ο Σταύρος Σταυράκης, καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του labelling και του branding, ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνθέτουν τη μαγική συνταγή της επιτυχίας δημιουργώντας το premium τσίπουρο Loco Docko.
Ίδρυσαν το αποστακτήριο τους στην Καρδίτσα, στην καρδιά της Θεσσαλίας – της περιοχής με τη μεγαλύτερη παραγωγική δυναμική τσίπουρου στη χώρα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους, διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ο οποίος εγγυάται σταθερή ποιότητα και σημαντική παραγωγική ικανότητα.
Το Loco Docko τσίπουρο παράγεται από τρεις εξαιρετικές ελληνικές ποικιλίες: Ασύρτικο, Αγιωργήτικο και Μαλαγουζιά. Με πολλαπλές αποστάξεις, εξάμηνη παραμονή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, αραίωση και φιλτράρισμα, το τελικό προϊόν προσφέρει ένταση αρωμάτων, γευστική πολυπλοκότητα και δυναμική επίγευση.
Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στη συνέπεια και τη διαχρονική ποιότητα. Δέσμευσή της είναι το Loco Docko τσίπουρο να παραμένει κάθε χρόνο ακριβώς το ίδιο, χωρίς καμία διαφοροποίηση στη γεύση και τα αρώματά του. Ήδη, σε δρύινα βαρέλια ωριμάζει το επόμενο μεγάλο της στοίχημα: το παλαιωμένο τσίπουρο Loco Docko, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα χρόνια.
To τσίπουρο Loco Docko διανέμεται από την εταιρεία Deals.