Τα αγαπημένα και επιτυχημένα Brew Your Best Spirit και τα σεμινάρια ζύθου για bartenders επιστρέφουν από Σεπτέμβριο. Γευστικές δοκιμές και συνδυασμοί ζύθων και αποσταγμάτων για καταναλωτές και επαγγελματίες, όπως και το εισαγωγικό σεμινάριο ζύθου ξεκινούν τη νέα «σχολική χρονιά».
Εισαγωγικό σεμινάριο μπύρας
Το πρώτο επίπεδο του σεμιναρίου ζύθου για επαγγελματίες της εστίασης και καταναλωτές που επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά με τον ζύθο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκεί 4 ώρες για έξι ημέρες. Εισηγητής θα είναι ο Νικολά Ραδίσης. Στο εισαγωγικό σεμινάριο παρουσιάζονται οι βασικές ιστορικές στιγμές, οι οποίες διαμόρφωσαν την πορεία της μπύρας μέχρι σήμερα. Γίνεται αναφορά στον τρόπο παραγωγής της, τους τύπους που υπάρχουν και τα στυλ που προκύπτουν και συνεχώς ανανεώνονται. Παρουσιάζεται ο τρόπος απόλαυσης της μπύρας, μέσω της σωστής συντήρησης κυρίως σε χώρους εστίασης, των μεθόδων σερβιρίσματος και συμβουλών για συνδυασμό με φαγητά, ενώ γίνεται συζήτηση σε λάθους τρόπους σύνταξης λίστας ζύθου, προώθησης και πώλησης της μπύρας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για κρατήσεις μπορείτε να κάνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Brew Your Best Spirit
Τα Brew Your Best Spirit επιστρέφουν μετά την περίοδο της πανδημίας και ξεκινούν το πρόγραμμα τους το Σεπτέμβριο. Ζύθοι, αποστάγματα και οίνοι θα παρουσιάζονται σε συνεργασία με τους παραγωγούς και τους συνεργάτες τους. Φέτος προστίθεται και η ενότητα παρουσιάσεων επιλεγμένων πρώτων υλών για την παραγωγή των αγαπημένων μας προϊόντων. Τον συντονισμό αναλαμβάνουν οι αρθρογράφοι τοι Beer & Bar Magazine.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για κρατήσεις μπορείτε να κάνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Ακόμα περισσότερα
Από το φθινόπωρο θα επανέλθουν και οι γευστικές δοκιμές σε ζυθοποιεία και οινοποιεία για τους συνδρομητές-αναγνώστες του Beer & Bar Magazine. Λεπτομέρειες για τους προορισμούς και ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Τα προγράμματα προσφέρονται ιδιωτικά και εταιρικά. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόγραμμα ή υπηρεσία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.