Ήρθε η στιγμή να βάλουμε και τον ήχο στο «ρεπερτόριό» μας. Μετά την αφή και την εικόνα μέσω της έντυπης έκδοσης του περιοδικού, επεκτεινόμαστε μέσω των δημοφιλών podcasts και στην ακοή, ξεκινώντας «χωρίς λίστα», όπως θα έκανε μια «απόλυτα οργανωμένη» επιχείρηση, δίχως μενού, δίχως cocktail ή όποιαδήποτε λίστα.
Podcast με θέματα για ζύθο, απόσταγμα, μπαρ. Συζητήσεις, ιστορίες και προτάσεις «χωρίς λίστα» και δίχως προγραμματισμό με οικοδεσπότη τον εκδότη του Beer & Bar Magazine, Νικολά Ραδίση.
Καλεσμένοι από το μπαρ, την εστίασης, τον τουρισμού, την ψυχαγωγίας και φυσικά από τη ζυθοποιία, την αποσταμγατοποιία, τη οινοποιία καθώς και χώρων που έμμεσα ή άμεσα έχουν σχέση με τους προηγούμενους αλλά δεν τους δίνουμε όση δημοσιότητα χρειάζεται.
Όλοι έχουν κάτι να πουν και εσείς πολλά περισσότερα να ακούσετε. Η σειρά «χωρίς λίστα» ξεκινά πολύ σύντομα και θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε Apple, Google και Spotify. Εγγραφείτε και ακούστε τα όπου και αν είστε, ό,τι και αν κάνετε, μόνοι ή με παρεά.