fbpx

Ο πράσινος δρόμος της μπύρας

από Tim Hampson
7209 προβολές
Η κατάσταση στη ζυθοποιία αλλάζει, καθώς οι μικροζυθοποιίες σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ελαττώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους. Πολλές μικρές ζυθοποιίες τροφοδοτούνται πλέον από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με στόχο να καταστεί η ζυθοποιία μία πράσινη βιομηχανία. Οι ημέρες όταν η χρήση περισσότερων από 7 λίτρων νερού για την παραγωγή ενός…
Για να διαβάσετε το άρθρο,θα πρέπει να αγοράσετε: Συνδρομή. To access this post, you must purchase Συνδρομή.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.