fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

The CV Distiller Manhattan

από Χρήστος Αξαρλής
1,4K προβολές

Υπάρχουν αναρίθμητες  παραλλαγές της κλασικής συνταγής που μπορεί να βρει κανείς στα σύγχρονα bars.  Ο Θοδωρής Αναγνώστου προσφέρει στο bar του, The CV Distiller στην Αθήνα, μια παραλλαγή με rye whiskey και bigallet china-china liqueur.

manhattan cocktail

The CV Distiller Manhattan

Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 60ml rye whiskey
  • 12,5ml sweet vermouth
  • 12,5ml maraschino liqueur
  • 5ml bigallet china china

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Mixing Glass, Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Coupe
Γαρνιτούρα: κερασακι μαρασκίνο

Παγώνουμε το ποτήρι και τοποθετούμε όλα τα υλικά στο mixing glass με πάγο. Αναδεύουμε μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή αραίωση και σουρώνουμε στο παγωμένο ποτήρι. Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι μαρασκίνο.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.