Υπάρχουν αναρίθμητες παραλλαγές της κλασικής συνταγής που μπορεί να βρει κανείς στα σύγχρονα bars. Ο Θοδωρής Αναγνώστου προσφέρει στο bar του, The CV Distiller στην Αθήνα, μια παραλλαγή με rye whiskey και bigallet china-china liqueur.

ΥΛΙΚΑ
60ml rye whiskey
12,5ml sweet vermouth
12,5ml maraschino liqueur
5ml bigallet china china
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εργαλεία & Μέθοδος
Εργαλεία: Mixing Glass, Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Coupe
Γαρνιτούρα: κερασακι μαρασκίνο
Παγώνουμε το ποτήρι και τοποθετούμε όλα τα υλικά στο mixing glass με πάγο. Αναδεύουμε μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή αραίωση και σουρώνουμε στο παγωμένο ποτήρι. Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι μαρασκίνο.