fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

Μοχίτο τζίντζερ

από Δημήτρης Ριμπόπουλος
1,7K προβολές

Το μοχίτο, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα cocktail πολλών από εμάς. Το συναντάμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, με διαφοερετικά φρούτα, με ή χωρίς αλκοόλ αλλά και πιο “πιπεράτο” όπως η συνταγή που ακολουθεί με την προσθήλη πιπερόριζας.

Μοχίτο τζίντζερ

Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 60ml Flor de Caña 4
  • 15ml Monin ginger sugar
  • 8 φύλλα δυόσμου
  • χυμό από 1 μοσχολέμονο
  • Ginger Beer

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Muddler, bar spoon
Μέθοδος: Muddle, Build up
Ποτήρι: Collins
Γαρνιτούρα: Κορυφη δυόσμου

 

Κόβουμε μισό μοσχολέμονο σε τρια κομμάτια και τα προσθέτουμε στο ποτήρι μας. Συνεχίζουμε με το σιρόπι, πιέζουμε ελαφρώς, βάζουμε λίγο πάγο στο ποτήρι, προσθέτουμε το ρούμι μας και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με ginger beer και γαρνίρουμε

 

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine, Τεύχος 17 (αγοράστε το τεύχος)

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.