fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

Milan Xmas: Mataroa Gin & Gourmet Pairing

Το Mataroa Gin υποδέχεται το "Officina Bar" σ' ένα αποκλειστικό pairing

από Newsroom
221 προβολές

Ήρθαν τα Χριστούγεννα -επιτέλους!- και το γεγονός θα πρέπει να εορταστεί όπως του αρμόζει. Για αυτό κι εμείς, η οικογένεια του Mataroa Gin, οργανώσαμε ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event.

Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό Officina Bar (Μιλάνο, Ιταλία) να δημιουργήσει Mataroa Signature Cocktails σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου **Michelin chef του The Zillers Restaurant, Παύλου Κυριάκη και τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού.

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα είναι διαθέσιμο για 4 μέρες (14-17/12/2023). Μπορείτε να παραγγείλετε μεμονωμένα πιάτα/cocktails, από όποιο από τα ζευγάρια (pairings) θέλετε ή και το μενού ολόκληρο, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Κλείστε το τραπέζι σας σήμερα και απολαύστε ένα ταξίδι των αισθήσεων με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις ελληνικό premium gin.

Το μενού

Αλμυρά
  • Μπλε αστακός σε ψωμάκι μπριός με μαγιονέζα πράσινο κάρι
  • Τορτίγια με χοιρινή πανσέτα, γιαούρτι και λεμόνι

Γλυκά
  • Κάστανο/Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο
  • Σοκολάτα/Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών

Cocktails
  • Citrus Bliss: Mataroa Gin/Basil/Lemongrass/Verjus
  • Nectar Fusion: Mataroa Gin/Honey/Pepperoni/Electric Bitter
  • Bubbles: Mataroa Gin/Creme De Cassis/Grape/Amaro(Carbonated)
  • Hanky Fancy: Mataroa Gin/Fernet/Vermouth Rosso/Cacao Bitter

 Περισσότερες πληροφορίες στο +30 210 3241651 (The Zillers Pastry Bar)

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.