fbpx

Old Dog (Αθήνα)

από Nicola Radisis
35 προβολές
Old Dog bar

Από τον Ιούνιο του 2015 όταν και άνοιξε τις πόρτες του το Old Dog στην Ν. Φιλαδέλφεια άλλαξε την έξοδο στον πεζόδρομο της Σαρδέων. Το «παλιόσκυλο» ή «παλιόφιλος» προσφέρεται ακόμα και για οικογενειακές επισκέψεις, αφού αυτοπροσδιορίζεται ως Family Bar και πράγματι μέχρι το βράδυ είναι. Όχι μόνο λόγω χώρου και εξυπηρέτησης αλλά και για την επιλογή τους σε καλά υλικά.

Οι συνταγές των ποτών είναι ένα παιχνίδι αρωμάτων και γεύσεων από περίεργα φρούτα, μπαχαρικά, αρωματικά και αποστάγματα. Αυτή την εποχή ο κατάλογος ακολουθεί την φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του Foxhound, με ιδιαίτερα liquer και καπνιστά αποστάγματα. Το Old Dog διαθέτει περισσότερες από 250 ετικέτες αποστάγματος, κλείνοντας το μάτι σε ρούμι, ουίσκι και τζιν. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το έντονο και αρωματικό “Grey Hound” με ουίσκι, βερμούτ, μέλι και λικέρ πορτοκάλι. Για όσους επιθυμούν μπύρα, το Old Dog προσφέρει λίγες επιλογές, διαφορετικές όμως από άλλα cocktail bars.

Έχει πολύ ωραίο brunch το οποίο αν συνδυαστεί με τον φρεσκοψημένο καφέ από εκλεκτές ποικιλίες που ετοιμάζεται μόνο για το Old Dog, θα αποτελεί ευχάριστη εμπειρία. Καλύπτοντας όλες τις γεύσεις με αλμυρά ή γλυκά pancakes, burgers, σαλάτες και ομελέτες είναι ίσως το καλύτερο σημείο της περιοχής εφόσον αναζητούμε κάτι μετά το πρωινό και πριν το μεσημεριανό.

Η αυλή του Old Dog είναι ευχάριστη σε σημείο που νιώθουμε να καθόμαστε στον κήπο μας, στην δική μας αυλή. Η ταράτσα είναι ιδανική για πιο καλές μέρες και προσφέρεται για χαλάρωμα. Το μακρύ μπαρ του «παλιόσκυλου» είναι η δύναμή του. Bartenders προσφέρουν cocktails από τα αποστάγματα που στολίζουν τον χώρο, ο οποίος κινείται σε industrial φιλοσοφία.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 02:00
Σάββατο - Κυριακή 09:00 – 04:00
Διεύθυνση - Επικοινωνία 
Σαρδέων 6 
14341 Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+302167002652
www.olddog.gr
Facebook
Nicola Radisis
Nicola Radisis

Nicola Radisis is the Publisher of Beer & Bar Magazine. Former bartender and publican, he found BeerBartender in 2012. He works as a beer consultant, is an experienced public speaker, participates as a judge in beer and bartending competitions and writes articles about anything related to the industry. He is a member of the British Guild of Beer Writers.

Σχετικά Άρθρα