fbpx

Spiti Bar (Χαλάνδρι)

από Nicola Radisis
333 προβολές

Μία από τις σταθερές αξίες του Χαλανδρίου και της ελληνικής σκηνής των bars. Έχει καταφέρει να είναι ξανά ένα από τα hot spots της διευρυμένης Αθήνας, αφού η νέα εποχή του, που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο βρίσκει στο «τιμόνι» του “Spiti Bar” έναν παλιό της γνώριμο. Η επιστροφή του Σίμου Ταγαρά έχει επαναφέρει την ομαλότητα στον τρόπο λειτουργίας. Πλαισιωμένος από έμπειρους και έμπιστους συνεργάτες, η ομάδα bartenders του “Spiti Bar”, θεωρείται ομάδα Superleague!

Δίχως να χρονοτριβώ, ξεκινώ με τις επιλογές αποσταγμάτων που έχουν αυξηθεί σημαντικά τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Η λίστα των cocktails έχει επιλογές για νωρίς το απόγευμα –εκπληκτικό μέρος για aperitivo– όπως επίσης επιλογές για συνδυασμό με το φαγητό που προσφέρει. Οι ζύθοι έχουν επίσης εμπλουτιστεί, με ελληνική κατεύθυνση –8 φιάλες, οι 7 ελληνικές– πέρα των βαρελιών που παραμένουν ως είχαν. Τα παραπάνω όπως ανέφερα δένουν υπέροχα με κάποια πίτσα (προτείνω την prosciutto), σαλάτα ή ένα από τα πλατό και τα “lovers” του (δοκιμάστε το salmon lovers) από το μενού, σχεδιασμένο να εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός επισκέπτη μπαρ. Ενδιαφέρον έχει και το brunch menu, το οποίο είναι ιδιαίτερα προσιτό, σε σύγκριση με αντίστοιχα άλλων επιχειρήσεων, δοκιμάστε το “when the eggy breaks”. Η ομάδα του “Spiti Bar”, bartenders και service, είναι πλήρως ενημερωμένοι για κάθε προϊόν που προσφέρουν, εξυπηρετικοί και ευγενικοί.

Το “Spiti Bar” προσφέρεται για καφέ από το πρωί σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους, αφού η αυλή του προστατεύεται από οροφή που ανοιγοκλείνει, επιτρέποντας στον ήλιο να μας κάνει παρέα όποτε αυτή θεωρείται ευχάριστη.
«Σπίτι δεν είναι οι τοίχοι, είναι οι άνθρωποι» και σε αυτό το σπίτι το ρητό τούτο ισχύει!

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Τετάρτη 10:30 - 02:00
Πέμπτη-Παρασκευή 10:30 - 03:00
Σάββατο 10:30 - 04:00
Κυριακή 10:30 - 02:00
Διεύθυνση - Επικοινωνία 
Ανδρέα Παπανδρέου 9
Χαλάνδρι, Αττική
+2106833677
Facebook

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine, Τεύχος 10 (αγοράστε το τεύχος)

Author

  • Nicola is the publisher of Beer & Bar Magazine. He worked as a bartender before founding BeerBartender and publishing the magazine. Today he is consulting businesses, giving lectures about beer, judging beers in world competitions and writing about beer and spirits.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Σχετικά Άρθρα