περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Japanese Brew

από Παναγιώτης Σάββα
2,7K προβολές

Το Japanese Brew είναι ένα cocktail εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, όπως αναφέρει και το όνομα του. Τα βασικά του στοιχεία είναι το τζιν και το σάκε ανακατεμένα με φύκι και τσάι matcha. Ταιριάζει απόλυτα με τι άλλο; Sushi! Αυτό το κάνει άνετα ένα ποτό κατά τη διάρκεια του βραδινού ή και μετά από αυτό.

japanese brew

Japanese Brew

Μερίδες: 1 Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

30ml Gin
50ml sake
50ml spicy seaweed & matcha cordial *
Lemon tonic

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Low ball, Old Fashioned
Γαρνιτούρα: Πιπεριά Chilli

Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά σε ένα ποτήρι μεσαίου μεγέθους, προσθέτουμε πάγο και συμπληρώνουμε με το lemon tonic. Γαρνίρουμε με μία πιπεριά chilli.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Σε ένα δοχείο προσθέτουμε 500 ml ζεστό νερό, ένα κουταλάκι τσαγιού matcha, μισό κομμάτι nori (φύκια shusi), μισή πιπεριά τσιλι και μία μεγάλη κουταλιά μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Το αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτοιμο.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.