fbpx

a magazine about beer, spirits & bartending

a magazine about beer, spirits & bartending

Με τα cocktail boxes φτιάχνεις παντού, εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου cocktails

από Beer and Bar Magazine
20,9K προβολές
mojito-Flor de Cana

Για αρκετούς η κατανάλωση ενός ποτού κάθε βράδυ είναι μια ιεροτελεστία, ιδανική για να κλείσει καλά η μέρα. Ίσως να είναι ο καταλληλότερος τρόπος, ώστε η χαλάρωση μετά από μια έντονη ημέρα να πάει σε άλλο επίπεδο. Όμως, το ποτό που θα συνοδεύσει αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι άψογο σε κάθε του χαρακτηριστικό. Μόνο έτσι, η απόλαυση μπορεί να απογειωθεί.

Η κατανάλωση εκλεκτών ποτών είναι μια φιλοσοφία, μια κουλτούρα, στην οποία από τη στιγμή που θα μυηθούμε αδυνατούμε να δεχτούμε κάτι κατώτερο από αυτό. Κάθε γουλιά μετατρέπεται σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας, σε ερέθισμα που διεγείρει όλες μας τις αισθήσεις.

Η δημιουργία ενός εκλεπτυσμένου, αρχετυπικού ποτού είναι μια μορφή τέχνης, όπου κάθε κίνηση και κάθε υλικό συντελούν σε ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν. Οι δοσολογίες, το μέγεθος του πάγου, ο τρόπος ανάδευσης, το γαρνίρισμα, ακόμα και το ποτήρι που θα χρησιμοποιηθεί μπορούν να επηρεάσουν το τελικό ποτό, είτε αυτό είναι ένα σκέτο ποτό με πάγο, είτε είναι ένα κοκτέιλ. Πώς όμως, θα καταφέρουμε να ετοιμάσουμε μόνοι μας στο σπίτι ένα τέλειο Mai Tai, ένα δημοφιλές Mojito, ένα δροσιστικό Cucumber Gin Sour ή για τους λάτρεις της βότκα ένα Mule;

mai tai cocktail box
Mai Tai cocktail box
mojito cocktail box
Mojito cocktail box

Η εταιρεία εισαγωγής premium ποτών, bitters και σιροπιών The Sky Spirits Company, κυκλοφόρησε πρόσφατα έτοιμα cocktail boxes που περιέχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε και να σερβίρουμε με τέλειο τρόπο το ποτό μας. Στα cocktail boxes θα βρούμε πέρα από τα premium ποτά και τα bitters που χρειάζονται, ένα γραπτό συνταγολόγιο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε και τις γαρνιτούρες που πρέπει να προμηθευτούμε, μεζούρες, bar spoons, θήκες πάγου, ακόμα και ποτήρια σε κάποιες περιπτώσεις, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το τέλειο σερβίρισμα σαν επαγγελματίες. Παράλληλα, η ομάδα της The Sky Spirits Company έχει ετοιμάσει και βίντεο με οδηγίες, ώστε να γίνει με ακρίβεια η παρασκευή του τέλειου ποτού.

Ένα Cucumber Gin Sour, χρειάζεται προφανώς τζιν και αγγούρι, όμως χρειάζεται και σιρόπι αγγούρι, πάγο και λεμόνι. Σε 2 λεπτά θα το έχουμε έτοιμο με τα υλικά και τις οδηγίες της αντίστοιχης επιλογή από την γκάμα των cocktail boxes, το οποίο περιλαμβάνει 1 φιάλη Hayman’s London Dry Gin, 1 φιάλη Monin Cucumber syrup, 1 μεζούρα και 1 shaker. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προμήθεια φρέσκου λεμονιού, αγγούρι και πάγο. Με το Cucumber Gin Sour box κουτί φτιάχνουμε 14 cocktails με κόστος περίπου €3,10.

Την αγάπη για το κλασικό Daiquiri καλύπτει το Daiquiri Classic box, με κόστος €2,32 για κάθε ένα από τα 14 cocktails που παράγονται με τα υλικά του κουτιού. Η συσκευασία περιέχει 1 φιάλη Flor de Caña 4 years old, 1 φιάλη Monin Sugar Cane syrup, 1 μεζούρα και 1 shaker. Προσθέτουμε μόνο το φρέσκο lime και ο πάγος. Το κόστος του κουτιού είναι €32,50.

Διαλέξτε ανάμεσα σε ένα από τα cocktail boxes στο e-shop της The Sky Spirits Company, για να απολαύσετε μαζί με την παρέα σας στο σπίτι, στις διακοπές ή όπου εσείς θέλετε, τα αγαπημένα σας cocktails. Η αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Η The Sky Spirits Company είναι μια ελληνική boutique εισαγωγική εταιρεία, της οποίας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων αποτελείται από υψηλής ποιότητας αποστάγματα και πρώτες ύλες, μεταξύ των οποίων είναι το παλαιωμένο ρούμι από τις Φιλιππίνες το Don Papa Rum, τα σιρόπια και λικέρ της Monin που δημιουργούνται από τις αρχές του 20ου αιώνα με σλόγκαν «Πάθος για την ποιότητα», την πολυβραβευμένη και εξαιρετική Tito’s Handmade Vodka και τα ιαπωνικά Nikka Whisky, επίσης πολυβραβευμένα και πραγματικά αριστουργήματα. Με τα cocktail boxes η The Sky Spirits Company υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης για το σπίτι, γιατί το εκλεκτώς πίνειν δε σηκώνει κάτι λιγότερο του τέλειου.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.