fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

Μοχίτο

από Δημήτρης Ριμπόπουλος
1,6K προβολές

Το μοχίτο, έχει αναδείχθηκε στο απόλυτο σύμβολο του καλοκαιριού. Έχει ταυτιστεί με το λευκό ρούμι ενώ το όνομα του έχουν δανιστεί παραλίες, επιχειρήσεις ενώ έχει γίνει και τραγούδι. Καλοφτιαγμένο είναι σίγουρα απολαυστικό και δροσιστικό.

Μοχίτο

Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 60ml λευκό ρούμι
  • 1κσ ζάχαρη Demerara
  • 12 φύλλα μέντας
  • 1 μοσχολέμονο
  • σόδα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Muddler, bar spoon
Μέθοδος: Build up
Ποτήρι: Collins
Γαρνιτούρα: Φέτα μοσχολέμονο, κορυφη μέντας

 

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο ποτήρι, τα συνθλίβουμε και συμπληρώνουμε με ρούμι και μπόλικο πάγο. Τέλος απογεμίζουμε με σόδα και γαρνίρουμε με την κορυφή μέντας και μία φέτα μοσχολέμονο.

 

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine, Τεύχος 17 (αγοράστε το τεύχος)

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.