fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Autumn Cider Sangria

από Δημήτρης Ριμπόπουλος
1,6K προβολές

Όλοι μας γνωρίζουμε την Sangria. Αποφάσισα να σας παρουσιάσω μια παραλλαγή της cider, μια που το φθινόπωρο είναι η εποχή για να βάλουμε τα καλύτερα φρέσκα μήλα στην συνταγή μας. Η Autumn Cider Sangria, συνδυάζει φρούτα με το trend της εποχής, cider με apple brandy!

cider sangria

Autumn Cider Sangria

Μερίδες: 4 Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

120 ml Apple Brandy
480 ml Cider*
400 ml Λευκό οίνο
Μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Βάζο, Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Punch ή Low ball
Γαρνιτούρα: Φρούτα, ξύλο κανέλας, δεντρολίβανο

Για να έχουμε την τέλεια Autumn Cider Sangria, τεμαχίζουμε πρώτα τα φρούτα μας σε μικρούς κύβους. Ακολούθως προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο και αναδεύουμε προσεκτικά. Αφήνουμε το βάζο στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες. Σερβίρουμε την cider sangria και γαρνίρουμε με φρούτα (θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και αποξηραμένα). Δοκιμάστε το άρωμα και την επιπλέον γεύση που προσφέρουν η κανέλα και το δεντρολίβανο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

* Προτείνω μηλίτη (apple cider), αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε με όποιο cider -flavored ή όχι- σας ταιριάζει.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

 

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.