Όλοι μας γνωρίζουμε την Sangria. Αποφάσισα να σας παρουσιάσω μια παραλλαγή της cider, μια που το φθινόπωρο είναι η εποχή για να βάλουμε τα καλύτερα φρέσκα μήλα στην συνταγή μας. Η Autumn Cider Sangria, συνδυάζει φρούτα με το trend της εποχής, cider με apple brandy!
ΥΛΙΚΑ
120 ml Apple Brandy
480 ml Cider*
400 ml Λευκό οίνο
Μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εργαλεία & Μέθοδος
Εργαλεία: Βάζο, Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Punch ή Low ball
Γαρνιτούρα: Φρούτα, ξύλο κανέλας, δεντρολίβανο
Για να έχουμε την τέλεια Autumn Cider Sangria, τεμαχίζουμε πρώτα τα φρούτα μας σε μικρούς κύβους. Ακολούθως προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο και αναδεύουμε προσεκτικά. Αφήνουμε το βάζο στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες. Σερβίρουμε την cider sangria και γαρνίρουμε με φρούτα (θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και αποξηραμένα). Δοκιμάστε το άρωμα και την επιπλέον γεύση που προσφέρουν η κανέλα και το δεντρολίβανο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
* Προτείνω μηλίτη (apple cider), αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε με όποιο cider -flavored ή όχι- σας ταιριάζει.