fbpx

Homemade Glühwein

από Nearchos 'Novakos' Gkikas
1,390 προβολές © Dimosthenis Papadopoulos, BeerBartender

Ένα ζεστό και γλυκό punch, για την παρέα κατά την διάρκεια του χειμώνα ή των κρύων ημερών/νυχτών. Homemade Glühwein (Σπιτικό ζεστό κρασί) με μέλι και γαρύφαλλο. 

Μια συνταγή που θα ζεστάνει τους επισκέπτες σας, στο σπίτι ή στο bar σας.

Homemade Glühwein

Μερίδες: 7 Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 1 Φιάλη λευκό κρασί
  • 1 Φιάλη ερυθρό κρασί
  • 12 Γαρύφαλλα
  • 2 Ξύλα κανέλας
  • 250 gr Μέλι
  • 250 ml Φυσικό χυμό λεμόνι
  • 100 ml Triple Sec
  • 100 ml Metaxa 5*
  • Φλούδες πορτοκαλιών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Mug, Punch
Γαρνιτούρα: Φλούδες πορτοκαλιών, γαρύφαλλα

Θερμαίνουμε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος, δίνοντας προσοχή ώστε να μην βράσουν. Τα αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε σε κούπες, γαρνίρουμε με φλούδες πορτοκαλιών και γαρύφαλλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Πειραματιστείτε με επιπλέον υλικά της αρεσκείας σας, όπως πιπερόριζα.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.