Ένα ζεστό και γλυκό punch, για την παρέα κατά την διάρκεια του χειμώνα ή των κρύων ημερών/νυχτών. Homemade Glühwein (Σπιτικό ζεστό κρασί) με μέλι και γαρύφαλλο.
Μια συνταγή που θα ζεστάνει τους επισκέπτες σας, στο σπίτι ή στο bar σας.
ΥΛΙΚΑ
1 Φιάλη λευκό κρασί
1 Φιάλη ερυθρό κρασί
12 Γαρύφαλλα
2 Ξύλα κανέλας
250 gr Μέλι
250 ml Φυσικό χυμό λεμόνι
100 ml Triple Sec
100 ml Metaxa 5*
Φλούδες πορτοκαλιών
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Εργαλεία & Μέθοδος
Εργαλεία: Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Mug, Punch
Γαρνιτούρα: Φλούδες πορτοκαλιών, γαρύφαλλα
Θερμαίνουμε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος, δίνοντας προσοχή ώστε να μην βράσουν. Τα αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε σε κούπες, γαρνίρουμε με φλούδες πορτοκαλιών και γαρύφαλλα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Πειραματιστείτε με επιπλέον υλικά της αρεσκείας σας, όπως πιπερόριζα.