περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Tom Collins

από Χρήστος Αξαρλής
3,2K προβολές

Το Tom Collins, εμφανίζεται για πρώτη φορά το 1876 στη δεύτερη έκδοση του “The Bar-Tender’s Guide” του Jerry Thomas. Παρουσιάζεται ως μία οικογένεια ποτών στην οποία ο πελάτης είχε την επιλογή των αποσταγμάτων: Tom Collins Brandy, Gin και Whiskey.

tom collins cocktail

Tom Collins

Μερίδες: 1 Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

50ml Old Tom Gin
30ml φρέσκο χυμό λεμονιού
20ml σιρόπι ζάχαρης
Σόδα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο shaker πλην της σόδας και χτυπάμε δυνατά για 10-12 δευτερόλεπτα. Σουρώνουμε σε ποτήρι με πάγο και απογεμίζουμε με σόδα.

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Shaker
Μέθοδος: Shake
Ποτήρι: Collins
Γαρνιτούρα: Φέτα λεμόνι, κερασάκι Marschino

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.