περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Phil Collins

από Χρήστος Αξαρλής
2,2K προβολές

Το cocktail Phil Collins, δημιουργήθηκε από τον Jackson Cannon στο the Hawthorne στη Βοστώνη και είναι ουσιαστικά ένα highball με βάση τη βότκα και το Chartreuse. Έχει γίνει τόσο δημοφιλές, που κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα πάρτυ στο Hawthorne προς τιμήν των γενεθλίων του τραγουδιστή των Genesis.

Phil Collins

Μερίδες: 1 Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

50ml Vodka
15ml Chartreuse
20ml χυμό cranberry
15ml σιρόπι ζάχαρης
30ml φρέσκο χυμό μοσχολέμονο
2 λεπτές ροδέλες αγγούρι
Σόδα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο shaker πλην της σόδας και χτυπάμε δυνατά για 10-12 δευτερόλεπτα. Σουρώνουμε σε ποτήρι με πάγο και απογεμίζουμε με σόδα.

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Shaker
Μέθοδος: Shake
Ποτήρι: Collins
Γαρνιτούρα: Κορυφή δυόσμου

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.