fbpx

Ο σαμιώτικος οίνος μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μπαρ

από Beer & Bar Magazine
36086 προβολές
Από τις ομηρικές αναφορές μέχρι τα bars του Μιλάνου και από την ποίηση του Λόρδου Βύρωνα στη hippie κουλτούρα των 70’s, τα γλυκά κρασιά της Σάμου ανέκαθεν αποτελούσαν σημείο αναφοράς αλλά και πηγή έμπνευσης για κάθε είδους δημιουργό. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν και οι σύγχρονοι bartenders που παρουσιάζουν μία εξαιρετική χρήση του σαμιώτικου οίνου σε cocktails. Ένας άξιος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό και ο περήφανος νικητής διεθνών διαγωνισμών –με πάνω από 100 διακρίσεις– ο σαμιακός αμπελώνας δίνει αυτά τα value for money γλυκά κρασιά, φρέσκα ή με παλαίωση που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζουν να εμπνέουν. Η…
Για να διαβάσετε το άρθρο,θα πρέπει να αγοράσετε: Συνδρομή. To access this post, you must purchase Συνδρομή.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.