fbpx

a magazine about beer, spirits & bartending

The Bartender’s Manual

από Nicola Radisis
1,6K προβολές © Dimosthenis Papadopoulos, Beer & Bar Magazine

Το “The Bartender’s Manual” είναι ένα βιβλίο που πρέπει να συμπεριληφθεί στη συλλογή κάθε bartender! Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα ακόμα κι αν είστε λάτρης του ποτού. ΟHarry Johnson έγραψε αυτό το βιβλίο το 1882. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι μεταγενέστεροι συγγραφείς το συμπεριέλαβαν στη βιβλιογραφία τους.

Αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιστορία του bartending και όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου οφείλουν να διαβάσουν για τις πρώτες παρασκευές ποτών, τους τρόπους να οργανώσουν ένα μπαρ και τις παρατηρήσεις του. Επιπλέον, η ιστορία είναι ο «χάρτης» του παρόντος. Πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο είναι σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ μπροστά από την περίοδο που έχει συγγραφεί και γίνεται ένα πολύτιμο εργαλείο στη βιβλιοθήκη ακόμα και των σημερινών επαγγελματιών.

Προφανώς δεν υπάρχουν φωτογραφίες αλλά, σκίτσα και πολλές συνταγές. Αισθάνεστε σαν να έχετε μεταφερθεί στην εποχή του και να καταλαβαίνετε τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαμορφωθεί οι κλασικές συνταγές. Συγκρίνετε τις σημερινές ανέσεις με τα βασικά και τις ελλείψεις του τέλους του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Το “The Bartender’s Manual” είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να είναι σε κάθε σχολή bartending ως αναφορά και προαπαιτούμενη ανάγνωση για κάθε νέο bartender. Εύγε, στην εταιρεία Mixellany Limited για την επανέκδοση του!

Πληροφορίες
Συγγραφέας: Harry Johnson
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 278
Εκδόσεις: Mixellany
ISBN: 978-1907434143
Έτος Έκδοσης: 2010
Κόστος: ≈€4600 (Amazon.com)
Url: www.mixellany.com
Facebook

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.