fbpx

The Bartender’s Manual

από Nicola Radisis
41 προβολές

Το “The Bartender’s Manual” είναι ένα βιβλίο που πρέπει να συμπεριληφθεί στη συλλογή κάθε bartender! Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα ακόμα κι αν είστε λάτρης του ποτού. ΟHarry Johnson έγραψε αυτό το βιβλίο το 1882. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι οι μεταγενέστεροι συγγραφείς το συμπεριέλαβαν στη βιβλιογραφία τους.

Αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιστορία του bartending και όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου οφείλουν να διαβάσουν για τις πρώτες παρασκευές ποτών, τους τρόπους να οργανώσουν ένα μπαρ και τις παρατηρήσεις του. Επιπλέον, η ιστορία είναι ο «χάρτης» του παρόντος. Πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο είναι σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ μπροστά από την περίοδο που έχει συγγραφεί και γίνεται ένα πολύτιμο εργαλείο στη βιβλιοθήκη ακόμα και των σημερινών επαγγελματιών.

Προφανώς δεν υπάρχουν φωτογραφίες αλλά, σκίτσα και πολλές συνταγές. Αισθάνεστε σαν να έχετε μεταφερθεί στην εποχή του και να καταλαβαίνετε τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαμορφωθεί οι κλασικές συνταγές. Συγκρίνετε τις σημερινές ανέσεις με τα βασικά και τις ελλείψεις του τέλους του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα. Το “The Bartender’s Manual” είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να είναι σε κάθε σχολή bartending ως αναφορά και προαπαιτούμενη ανάγνωση για κάθε νέο bartender. Εύγε, στην εταιρεία Mixellany Limited για την επανέκδοση του!

Πληροφορίες
Συγγραφέας: Harry Johnson
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 278
Εκδόσεις: Mixellany
ISBN: 978-1907434143
Έτος Έκδοσης: 2010
Κόστος: ≈€4600 (Amazon.com)
Url: www.mixellany.com
Facebook
Nicola Radisis
Nicola Radisis

Nicola Radisis is the Publisher of Beer & Bar Magazine. Former bartender and publican, he found BeerBartender in 2012. He works as a beer consultant, is an experienced public speaker, participates as a judge in beer and bartending competitions and writes articles about anything related to the industry. He is a member of the British Guild of Beer Writers.