fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

The Death & Co Manhattan

από Χρήστος Αξαρλής
1,4K προβολές

Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά cocktails της αμερικανικής κουλτούρας. Οι πρώτες συνταγές γνωρίζουμε ότι παρουσιάστηκαν στις αρχές του 1880, παρακάτω παρουσιάζουμε μια παραλλαγή του Death & Co από το South East Village του Manhattan.

manhattan cocktail

The Death & Co Manhattan

Προετοιμασία:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Βαθμός 5.0/5
( 1 ψήφους )

ΥΛΙΚΑ

  • 75ml Rittenhouse 100 Rye
  • 25ml House Vermouth (equal parts of Dolin Rouge Vermouth and Punt e Mes)
  • 2 dashes Angostura Aromatic Bitters
  • 1 κερασάκι μαρασκίνο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Εργαλεία & Μέθοδος

Εργαλεία: Mixing Glass, Bar Spoon
Μέθοδος: Stir
Ποτήρι: Coupe
Γαρνιτούρα: κερασακι μαρασκίνο

Παγώνουμε το ποτήρι και τοποθετούμε όλα τα υλικά στο mixing glass με πάγο. Αναδεύουμε μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή αραίωση και σουρώνουμε στο παγωμένο ποτήρι. Γαρνίρουμε με ένα κερασάκι μαρασκίνο.

Did You Make This Recipe?
How you went with our recipes? Tag us on Instagram at @beerandbarmag.

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.