fbpx

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

περιοδικό για τον ζύθο, το απόσταγμα και το μπαρ

Άρης Χατζηαντωνίου

από Δημήτρης Ριμπόπουλος
2,1K προβολές

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1980 στην Αθήνα. Γνωστός για την δουλειά του σε Αθήνα και Σαντορίνη, ο Άρης Χατζηαντωνίου των MoMix, ασχολήθηκε με το bartending αν και οι σπουδές του είναι πληροφορική. Τον ρωτήσαμε μεταξύ άλλων για μπύρα και cocktails, σε μια πολύ γρήγορη κουβέντα.

  • Από πότε δουλεύεις σε bar;

1998.

  • Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με το bartending;

Εντελώς τυχαία.

  • Τι κάνει την δουλειά σου συναρπαστική;

Τα πάντα. Ανθρωποκεντρισμός, γεύσεις, μουσική….

  • Πρωί ή νύχτα;

Και πρωί και νύχτα.

  • Bar σε ξενοδοχείο ή επιχείρηση;

Επιχείρηση.

  • Πόλη ή νησί;

Και τα δυο.

  • Ελλάδα ή εξωτερικό;

Ελλάδα και εξωτερικό. Π.χ. στην Γερμανία, στο Όλντενμπουργκ.

  • Αγαπημένο απόσταγμα / υλικό / cocktail

Metaxa. Τον τελευταίο καιρό με ενθουσιάζει η μαρέγκα. Νομίζω πως κάθε cocktail μου αρέσει με τον τρόπο του.

  • Αγαπημένη μπύρα;

Αγαπημένος τύπος μπύρας, είναι οι Weiss. Μια από αυτές που μου αρέσει είναι η Paulaner Weiss.

  • Αγαπημένη μέθοδο και εργαλείο;

Δεν τα διαχωρίζω. Όλα είναι αγαπημένα.

  • Ταξιδιωτικός προορισμός;

Το σπίτι μου (το βλέπω σπάνια).

  • Έχει ο πελάτης πάντα δίκιο;

Φαίνομαι σαν να έχει πάντα δίκιο και προσπαθώ να τον φέρω “στα νερά μου”.

  • Ποια είναι η κατάσταση του bartending στην χώρα μας σήμερα;

Σε πολύ καλό επίπεδο.

  • Μηχανή / Αυτοκίνητο / Μέσα Μαζικής Κυκλοφορίας. Πως επιλέγεις να κυκλοφορείς;

Μηχανή (κράνος και μπουφάν!!!!!!!).

  • Που θα μας πήγαινες για ποτό;

Κοντά στη θάλασσα.

  • Την μπύρα σου την πίνεις…..;

Πάντα με παρέα.

MoMix | Molecular Mixology

Κελεού 1, Κεραμεικός – Αθήνα & Καλντέρα – Σαντορίνη

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine-Τεύχος 3

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.