fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Άρης Χατζηαντωνίου

από Δημήτρης Ριμπόπουλος
2,2K προβολές

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1980 στην Αθήνα. Γνωστός για την δουλειά του σε Αθήνα και Σαντορίνη, ο Άρης Χατζηαντωνίου των MoMix, ασχολήθηκε με το bartending αν και οι σπουδές του είναι πληροφορική. Τον ρωτήσαμε μεταξύ άλλων για μπύρα και cocktails, σε μια πολύ γρήγορη κουβέντα.

  • Από πότε δουλεύεις σε bar;

1998.

  • Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με το bartending;

Εντελώς τυχαία.

  • Τι κάνει την δουλειά σου συναρπαστική;

Τα πάντα. Ανθρωποκεντρισμός, γεύσεις, μουσική….

  • Πρωί ή νύχτα;

Και πρωί και νύχτα.

  • Bar σε ξενοδοχείο ή επιχείρηση;

Επιχείρηση.

  • Πόλη ή νησί;

Και τα δυο.

  • Ελλάδα ή εξωτερικό;

Ελλάδα και εξωτερικό. Π.χ. στην Γερμανία, στο Όλντενμπουργκ.

  • Αγαπημένο απόσταγμα / υλικό / cocktail

Metaxa. Τον τελευταίο καιρό με ενθουσιάζει η μαρέγκα. Νομίζω πως κάθε cocktail μου αρέσει με τον τρόπο του.

  • Αγαπημένη μπύρα;

Αγαπημένος τύπος μπύρας, είναι οι Weiss. Μια από αυτές που μου αρέσει είναι η Paulaner Weiss.

  • Αγαπημένη μέθοδο και εργαλείο;

Δεν τα διαχωρίζω. Όλα είναι αγαπημένα.

  • Ταξιδιωτικός προορισμός;

Το σπίτι μου (το βλέπω σπάνια).

  • Έχει ο πελάτης πάντα δίκιο;

Φαίνομαι σαν να έχει πάντα δίκιο και προσπαθώ να τον φέρω “στα νερά μου”.

  • Ποια είναι η κατάσταση του bartending στην χώρα μας σήμερα;

Σε πολύ καλό επίπεδο.

  • Μηχανή / Αυτοκίνητο / Μέσα Μαζικής Κυκλοφορίας. Πως επιλέγεις να κυκλοφορείς;

Μηχανή (κράνος και μπουφάν!!!!!!!).

  • Που θα μας πήγαινες για ποτό;

Κοντά στη θάλασσα.

  • Την μπύρα σου την πίνεις…..;

Πάντα με παρέα.

MoMix | Molecular Mixology

Κελεού 1, Κεραμεικός – Αθήνα & Καλντέρα – Σαντορίνη

Πρώτη δημοσίευση: Beer & Bar Magazine-Τεύχος 3

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.