Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1980 στην Αθήνα. Γνωστός για την δουλειά του σε Αθήνα και Σαντορίνη, ο Άρης Χατζηαντωνίου των MoMix, ασχολήθηκε με το bartending αν και οι σπουδές του είναι πληροφορική. Τον ρωτήσαμε μεταξύ άλλων για μπύρα και cocktails, σε μια πολύ γρήγορη κουβέντα.
- Από πότε δουλεύεις σε bar;
1998.
- Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με το bartending;
Εντελώς τυχαία.
- Τι κάνει την δουλειά σου συναρπαστική;
Τα πάντα. Ανθρωποκεντρισμός, γεύσεις, μουσική….
- Πρωί ή νύχτα;
Και πρωί και νύχτα.
- Bar σε ξενοδοχείο ή επιχείρηση;
Επιχείρηση.
- Πόλη ή νησί;
Και τα δυο.
- Ελλάδα ή εξωτερικό;
Ελλάδα και εξωτερικό. Π.χ. στην Γερμανία, στο Όλντενμπουργκ.
- Αγαπημένο απόσταγμα / υλικό / cocktail
Metaxa. Τον τελευταίο καιρό με ενθουσιάζει η μαρέγκα. Νομίζω πως κάθε cocktail μου αρέσει με τον τρόπο του.
- Αγαπημένη μπύρα;
Αγαπημένος τύπος μπύρας, είναι οι Weiss. Μια από αυτές που μου αρέσει είναι η Paulaner Weiss.
- Αγαπημένη μέθοδο και εργαλείο;
Δεν τα διαχωρίζω. Όλα είναι αγαπημένα.
- Ταξιδιωτικός προορισμός;
Το σπίτι μου (το βλέπω σπάνια).
- Έχει ο πελάτης πάντα δίκιο;
Φαίνομαι σαν να έχει πάντα δίκιο και προσπαθώ να τον φέρω “στα νερά μου”.
- Ποια είναι η κατάσταση του bartending στην χώρα μας σήμερα;
Σε πολύ καλό επίπεδο.
- Μηχανή / Αυτοκίνητο / Μέσα Μαζικής Κυκλοφορίας. Πως επιλέγεις να κυκλοφορείς;
Μηχανή (κράνος και μπουφάν!!!!!!!).
- Που θα μας πήγαινες για ποτό;
Κοντά στη θάλασσα.
- Την μπύρα σου την πίνεις…..;
Πάντα με παρέα.
Κελεού 1, Κεραμεικός – Αθήνα & Καλντέρα – Σαντορίνη