fbpx

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

περιοδικό για ζύθο, απόσταγμα & μπαρ 

Αυτά είναι τα φετινά Young Guns του Bar Convent Berlin

από Beer and Bar Magazine
362 προβολές

Για ακόμα μία φορά στο φετινό Bar Convent Berlin θα παραβρίσκονται αρκετές νέες εταιρείες και προϊόντα από όλο τον κόσμο. Στο Hall 11.2 όπου ακριβώς βρίσκονταν και την προηγούμενη χρονιά, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν αρκετά μη αλκοολούχα προϊόντα, ξεχωριστές δημιουργίες με βάση την αγαύη αλλά και αρκετές καινοτομίες.

Μαγικά τζιν από το αποστακτήριο Munakra

Πάρτε ένα νεανικό ζευγάρι με κοινό πάθος για το τζιν, προσθέστε επιλεγμένα βότανα και τα μυστικά της απόσταξης και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικά τζιν. Αν και τα προϊόντα του Manukra βρίσκονται τυλιγμένα με ένα πέπλο μυστηρίου, οι ιδρύτριες Sarah και Réne δεν κρύβουν ένα πράγμα. Τα τζιν τους είναι 100% φυσικά, εμπεριέχοντας νερό από φυσικές πηγές και ξεχωριστά βότανα, τα οποία τους δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ και μοναδική γεύση. Αλλά τι γεύση έχουν τα συγκεκριμένα μυστηριώδη τζιν; Και τι σχέση έχει ένα μπλε φίδι με την ιστορία τους; Πως ξεκίνησαν όλα αυτά; Οι ιδρύτριες με μεγάλη χαρά θα σας λύσουν όλες τις απορίες, στο περίπτερό τους στο φετινό Bar Convent Berlin.

Γεύση χαρτιού στο ποτό σου; Ξέχνα το! Η HalmBrüder παρουσιάζει το καλαμάκι Turtleneck

Με το καλαμάκι Turtleneck, η νεοσύστατη εταιρεία HalmBrüder παρουσιάζει το πρώτο εύκαμπτο επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο εξαλείφει τις αδυναμίες των προηγούμενων επιλογών σε καλαμάκια. Ευλύγιστο, άθραυστο, άγευστο και ασφαλές για τρόφιμα, είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει το συγκεκριμένο καλαμάκι. Στο Bar Convent Berlin, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά αυτή την επαναχρησιμοποιούμενη εναλλακτική, η οποία συμβάλει επίσης και στο καλό των θαλασσίων χελωνών.

Why Not Soda: Η επόμενη γενιά στις σόδες

Πιστοί στην εταιρική της φιλοσοφία η Why Not Soda, ακολουθεί το μοτίβο πως «Η ζωή θα πρέπει να έχει τη γεύση μιας καλής σόδας», να είναι γεμάτη εκπλήξεις, αυθεντική και αληθινή. Η Why Not Soda κινείται μεταξύ γλυκού και ξινού. Οι ιδρυτές της άφησαν το Βερολίνο για να δημιουργήσουν με επιτυχία την πρώτη οργανική craft σόδα στην Πορτογαλία. Οι σόδες Why Not είναι αναψυκτικά με premium χαρακτήρα και μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς για αυτούς που γιορτάζουν την «ανθρακούχα» πλευρά της ζωής. Τα λεμόνι & μάτε, ροδάκινο & τζίντζερ, βατόμουρο & θυμάρι, ρόδι & αγγούρι καθώς και οι διάφορες Cola, φτιάχνονται από 100% φυσικά και υψηλής ποιότητας συστατικά. Οι Why Not Sodas έχουν λιγότερη γλυκύτητα από τις παραδοσιακές σόδες, είναι πιστοποιημένες βιολογικά, ιδανικές για βίγκαν και χωρίς γλουτένη.

Gino: Ένα κρασί με τζιν

Το Gino είναι το νέο ποτό του καλοκαιριού! Οι ιδρυτές του είναι ιδιαίτερα πεπεισμένοι για αυτό. Το Gino είναι ένα δροσιστικό απεριτίφ βασισμένο στο κρασί, εμπλουτισμένο με φρέσκα φρούτα, βότανα και μια μικρή δόση τζιν. Ποιος δεν θα έμπαινε σε καλοκαιρινή διάθεση με αυτές τις γεύσεις; Εάν θέλετε να γευτείτε μία μοναδική γευστική εμπειρία, η οποία θα σας φέρει καλοκαιρινά συναισθήματα και τον θαλασσινό αέρα της Ιταλίας, μην παραλείψετε αυτό το περίπτερο.

Polly: Αποκλειστικό λανσάρισμα στο BCB!

Η νέα startup Polly θα είναι παρούσα στο Bar Convent Berlin για δεύτερη φορά με το μότο «μην το ξανά χάσεις». Μετά από τον εορτασμό του ήδη επιτυχημένου λανσαρίσματος που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Βερολίνο, περισσότερες ενδιαφέρουσες μη αλκοολούχες καινοτομίες θα παρουσιαστούν φέτος καθώς και μία νέα ποικιλία θα λανσαριστεί αποκλειστικά στο Bar Convent Berlin. Συνεπώς μία επίσκεψη στο περίπτερο της καινοτόμου και βραβευμένης εταιρείας από την Κολωνία αξίζει τον χρόνο σας.

Τεκίλα Vivir και τεκίλα El Sueño: Χαρακτηριστική γεύση αγαύης

Η τεκίλα Vivir γεννήθηκε μέσα από την αγάπη που μοιράζονταν δυο καλοί φίλοι για τα αποστάγματα αγαύης. Ο κοινός τους στόχος, να αλλάξουν την αντίληψη για την τεκίλα στο Ηνωμένο Βασίλειο και να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά από super premium τεκίλες από 100% αγαύη. Οι τεκίλες παράγονται με την χρήση παραδοσιακών μεθόδων σε ένα οικογενειακό αποστακτήριο πέμπτης γενιάς στο Jalisco του Μεξικό. Για να το επιτύχουν αυτό, χρησιμοποιούν την καλύτερη και πιο γλυκιά Weber Blue highland αγαύη που φύεται στα χωράφια τους και συλλέγεται μόλις ωριμάσει στα 9 έτη (αυτό είναι καίριας σημασίας για την βιωσιμότητα του τοπικού οικοσυστήματος άγριας ζωής και για τη διασφάλιση της μελλοντικής σοδειάς). Επίσης χρησιμοποιούν νερό από φυσικές ηφαιστειακές πηγές που αναβλύζουν στην καρδιά του αποστακτηρίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά εύγευστα προϊόντα. Επιπροσθέτως, η τεκίλα El Sueño παρουσιάζει ένα εύρος από απαλές, ανθικές τεκίλες καθώς και λικέρ τα οποία παράγονται χρησιμοποιώντας ως βάση την τεκίλα. Ένα μείγμα από ώριμη highland και lowland Weber Blue αγαύη, πανέλα και άλλα φυσικά συστατικά. Η ποικιλία των λικέρ τους προσφέρονται σε γεύσεις όπως καφέ, καρπούζι, μοσχολέμονο και ροζ γκρεΐπφρουτ, οι οποίες είναι ιδανικές να τις απολαύσει κανείς σκέτες, καθώς και σε αγαπημένα κοκτέιλ.

ADA Adaptogenic Drinks, χωρίς αλκοόλ αλλά όχι χωρίς επίδραση

Γεύσεις που ξεπερνάνε τα συνηθισμένα με έντονα φυτικά ενεργά συστατικά για το σώμα και το μυαλό συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Μη αλκοολούχα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Τα συγκεκριμένα «ελιξίρια» είναι σχεδιασμένα ώστε να ενεργοποιούν και να αναζωογονούν, να ηρεμούν και να ισορροπούν, ανάλογα με την ποικιλία, που θα επιλέξετε. Σκέτα ή σε κοκτέιλ, προσφέρουν μοναδική περιπλοκότητα και βάθος σε νέους γευστικούς συνδυασμούς και δημιουργίες. Τα προϊόντα της ADA σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τεχνολόγους ποτών, bartenders και ειδικούς στον τομέα των φαρμακευτικών βοτάνων και φτιάχνονται χρησιμοποιώντας προσεκτικά, αποκλειστικά με επιλεγμένα φυσικά συστατικά. Στο BCB, η ADA θα σερβίρει κοκτέιλ σχεδιασμένα να σας κάνουν να ξεχάσετε γρήγορα την βαβούρα της ημέρας του show χωρίς καθόλου hangover.

Hensol Castle Distillery: Βασιλική απόλαυση από την Ουαλία.

Το βραβευμένο Hensol Castle Gin είναι το κόσμημα του master distiller Dai Wakely’s Welsh είναι ένα London dry gin παραδοσιακά απεσταγμένο σε χάλκινο άμβυκα στο οποίο κυριαρχεί ο άρκευθος. Η μοναδική γεύση του υποστηρίζεται από ξεφλουδισμένα με το χέρι εσπεριδοειδή και ένα ποτ πουρί αγριολούλουδων τα οποία φυτρώνουν στην περιοχή του κάστρου. Επιπρόσθετα, εκτός από τα τζιν, στο BCB θα παρουσιαστεί το Judge Jenkins Spiced Rum ενώ εκπρόσωποι του αποστακτηρίου θα μεταδώσουν στους επισκέπτες την εμπειρία τους σε σχέση με την εμφιάλωση και την απόσταξη.

Uko vodka: Γερμανική premium βότκα με μια οικογενειακή ιστορία

Η ιστορία πίσω από τη Uko Vodka ξεκινάπολύ παλιά, μαζί με αυτή της οικογένειας και του ιδρυτή Sven Uko Bültena. Για δεκαετίες, τα αρσενικά μέλη της οικογένειας άκουγαν στο όνομα Uko που αποτελούσε και το μεσαίο τους όνομα. Στον προ-προ-προ-παππου Uko άρεσε να ταξιδεύει και σε μια από τις περιπέτειές του στο Νεπάλ ανακάλυψε την πιπεριά τιμούτ στα βουνά των Ιμαλαΐων. Περιέγραψε την γεύση της στα γράμματα προς την σύζυγό του, ως έντονη, φρέσκια με τόνους εσπεριδοειδών και γκρειπφρουτ. Ο Sven Uko Bültena ήθελε να δουλέψει ακριβώς με αυτό το μπαχαρικό στα ποτά του και έτσι δημιουργήθηκε η Uko Vodka αλλά και το βίγκαν, χωρίς ζάχαρη και αλκοόλ, Uko alkoholfrei. Η εταιρεία διαθέτει ακόμη και το λικέρ Uko Sweet Kiss με νότες καραμέλας και βανίλιας. Όλα τα παραπάνω προϊόντα παρασκευάζονται στην Γερμανία στην καρδιά της περιοχής Ruhr.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uko Vodka (@ukovodka)

Δημιουργική, φρουτώδης, γρήγορη: Fruit Reductions από την Seses Drinks

Φρουτώδη ποτά εμποτισμένα με βότανα θα μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να παραχθούν στο μέλλον. Η SESES Fruit Reductions συνδυάζει σε ένα προϊόν αυτό που προηγουμένως θα αποτελούσε ένα μεγάλο έξοδο σε χρόνο, αγαθά και εργασία. Με τα μη αλκοολούχα fruit reductions – όπως το φράουλα βασιλικό – σχεδόν κάθε ποτό θα μπορεί να αναμειχθεί, δημιουργώντας για παράδειγμα παραλλαγές spritz (με και χωρίς αλκοόλ), κοκτέιλ και λεμονάδες. Απλά σερβίρετε, ανακατεύετε και είστε έτοιμοι! Κατά την παραγωγή, η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και επιλογή των συστατικών χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά προϊόντα.

Ιταλική Premium Vodka από το αποστακτήριο Altamura

Η ιστορία της ιταλικής πόλης Altamura συνδέεται με αυτή του ψωμιού, του σιταριού και πάνω από όλα των ανθρώπων της. Για αυτό, στόχος του Altamura Distilleries ήταν να δημιουργήσει ένα προϊόν το οποίο θα συνδυάζει αυτές τις ιδιότητες σε μια γουλιά μοναδικού αποστάγματος. Έτσι γεννήθηκε η πρώτη βότκα από το αγνό σιτάρι της Αλταμούρα. Δυνατό και εκλεπτυσμένο, έντονο αλλά και απαλό και ιδανικό για να διασκεδάσεις όλο το βράδυ. Η Altamura Vodka πρεσβεύει μια νέα και άγνωστη σε πολλούς γευστική εμπειρία, την οποία μπορείς να γευτείς στο BCB σκέτη ή σε διαφορετικά cocktails.

Feragaia: 100% γεύση 0% αλκοόλ

Το Feragaia είναι «το αυθεντικό ελεύθερο πνεύμα» ένα ποτό που η απόσταξη του γίνεται στο Fife, της Σκωτίας. Το Feragaia ηγείται στη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας “Free Spirits” τα οποία δεν ορίζεται από την προσπάθειά της να γίνει κάτι που δεν είναι – αλκοόλ. Το Feragaia είναι αναζωογονητικό με έντονη γεύση που προέρχεται από 14 φυτά από την στεριά και τη θάλασσα, πολλά από τα οποία είναι γηγενή της Σκωτίας και καλλιεργούνται στην οικογενειακή φάρμα. Χωρίς ζάχαρη, γλουτένη και βίγκαν, αποτελεί ένα προϊόν που μπορούν όλοι να απολαύσουν.

Οι επισκέπτες του φετινού BCB μπορούν να ανυπομονούν για πιο ενδιαφέρουσες εταιρείες και προϊόντα που θα συναντήσουν στον ιδικά διαμορφωμένο χώρο των Young Guns. Επίσης στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και οι: Roly-Poly Liqueur, Kaliro Spirits, The Brand Builder και Altos Planos Collective.

Πρώτη δημοσίευση: Bar Convent Berlin
Κείμενο: Lisa Gerhards
Απόδοση κειμένου: Beer & Bar Magazine

Σχετικά Άρθρα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.