Ανεξάρτητα από το αν το γράφετε whiskey ή whisky, το φετινό Spirit of Honor του Bar Convent Berlin είναι σίγουρα ένας επιπλέον λόγος για μιξάρισμα. Όπως και πέρσι, θα υπάρχει ένα bar καθώς και ένας ειδικά αφιερωμένος χώρος εκπαίδευσης με την ονομασία “BCB Whisk(e)y Embassy”. Έτσι μια αναγνωρισμένη bar team θα επιτρέψει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν ξανά τις ξεχωριστές γεύσεις του συγκεκριμένου αποστάγματος.
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του BCB Spirit of Honor την περασμένη χρονιά, επιστρέφει και φέτος όπου θα αφοσιωθεί σε ένα ξεχωριστό απόσταγμα – το whisk(e)y. Το πλούσιο σε παράδοση απόσταγμα αυτήν τη στιγμή απολαμβάνει τρομερή άνοδο στα μπαρ όλου του κόσμου. Οι επισκέπτες του BCB θα μπορέσουν να βιώσουν το ευρύ φάσμα των πτυχών του από πρώτο χέρι.
«Παρακολουθούμε το whisk(e)y να απολαμβάνει μια συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα, τόσο στα μπαρ όσο και στις λιανικές πωλήσεις. Το συγκεκριμένο απόσταγμα έχει επανεφευρεθεί, έχει γίνει πιο μοντέρνο και αυτή τη στιγμή είναι τόσο επίκαιρο. Αυτό είναι που θέλουμε να αντικατοπτρίσουμε στο BCB με τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους», σημειώνει η Petra Lassahn, διευθύντρια του BCB.
Το “Collab Bar” παρουσιάζει την ποικιλομορφία του whisk(e)y στα ποτά
Το hotspot μπαρ στο BCB Whisk(e)y Embassy στοχεύει να εξοικειώσει τους επισκέπτες με την ποικιλομορφία του αποστάγματος και η ομάδα του BCB δύσκολα θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνεργάτη για να το πραγματοποιήσει από την: η νεαρή γυναικεία ομάδα του Collab Bar, η οποία αποτελείται από την διάσημη bar expert Chloé Merz και τις Fredi (Frederike) Behrens και Adelina Schefferski, οι οποίες θα παρουσιάσουν τρόπους να παράγουν δημιουργικά και μοντέρνα ποτά με το συγκεκριμένο αποστάγματα στο hotspot μπαρ για τρεις ημέρες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το Collab Bar άνοιξε τις πόρτες του στο Αμβούργο μόλις πριν ένα χρόνο, αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο μοντέρνα μπαρ στη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η νεανική ομάδα του θέλει να πειραματιστεί και αντιπροσωπεύει το “equal drinking” προσφέροντας τόσο μεγάλη ποικιλία από δημιουργίες χωρίς και χαμηλές σε αλκοόλ όσο και υψηλής ποιότητας κοκτέιλ στο μενού της. Στο BCB, θα αναδείξουν πώς το whisk(e)y μπορεί να παρουσιαστεί ιδανικά μέσα στα ποτά.
Εκπαιδευτικός χώρος με το “OurWhisky Foundation”
Οι επισκέπτες του BCB θα εμπνευστούν από το whisk(e)y και την ποικιλομορφία του όχι μόνο ως προς τη γεύση – γιατί εκτός από το hotspot μπαρ, το BCB Whisk(e)y Embassy θα διαθέτει επίσης έναν ειδικό χώρο εκπαίδευσης. Φυσικά, όλη η οργάνωση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς μια ισχυρή συνεργασία: το BCB κατάφερε να κερδίσει την παθιασμένη εμπειρογνώμονα του whisk(e)y και συγγραφέα για τα αποστάγματα Becky Paskin και το ίδρυμά της “OurWhisky Foundation”. Αυτός είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον κόσμο που υποστηρίζει, αναγνωρίζει και ενδυναμώνει τις γυναίκες στην παγκόσμια βιομηχανία whisk(e)y. Με την τεχνογνωσία της γύρω από αυτό το ιδιαίτερο απόσταγμα, η ομάδα της συντάσσει ένα ποικίλο και συναρπαστικό πρόγραμμα, έτσι ώστε οι φετινοί επισκέπτες του BCB να μπορούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους για το whisk(e)y.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ενεργό ρόλο στο BCB και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εξαιρετική πλατφόρμα για να επιστήσουμε την προσοχή στον οργανισμό μας και στο θέμα του ουίσκι. Ελπίζουμε να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες του BCB στον Εκπαιδευτικό μας χώρο για να βελτιώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε σχέση με αυτό το υπέροχο απόσταγμα και να πυροδοτήσουμε την αγάπη τους για το ουίσκι», λέει η Becky Paskin.
Έτσι, οι παθιασμένοι λάτρεις του whisk(e)y – και όσοι φιλοδοξούν να γίνουν – μπορούν ήδη να περιμένουν τρεις μέρες γεμάτες με εκδηλώσεις και δημιουργικά ποτά στο BCB Whisk(e)y Embassy από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Bar Convent Berlin.
Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εδώ